Een gezond leven - een houten huis

- Mar 12, 2018-

In dit tijdperk van het streven naar milieubescherming en een gezond en kwalitatief hoogstaand leven, stijgt het houten huis, dat afwijkt van het traditionele gebouw, geleidelijk. Sinds de oudheid is de hut er al geweest, net voordat het huis op de heuvel staat met gewoon hout, geen bescherming van het milieu, daarom wordt het geweigerd, en nu vanwege de technologie die voortdurend wordt verbeterd en de kwaliteit van de cabine, wordt de cabine door mensen geaccepteerd en is een trend geworden.


Vandaag, een kleine redacteur om met u te delen over het bouwmateriaal van het houten huis - hout ~

De houtindustrie in Kirgizië maakt gebruik van geïmporteerde Russische superieure Pinus sylvestris en importeerde Canadese SPF-hout:

De voor- en nadelen van het meubilair van Pinus sylvestris zijn: minder boortjes, hoge kleefkracht, hoge transparantie en sterke hechting. Het onthult natuurlijke textuur en kleur van dennenhout, en is bestand tegen water en vergeling.


Canada Wood: voordelen van hernieuwbaar, koolstofarm, wijd gebruik, verlies van verwarmingssterkte minder, bevorderlijk voor een goede gezondheid, bevorderlijk voor recycling, lichtgewicht, hoge sterkte, gemakkelijke verwerking, het belangrijkste voordeel is dat het gemakkelijk en meer kan zijn uniform drogen, vocht bijna alle houtsnelheden zijn minder dan 19% vermogen om te vechten, is daarom zeer sterk Meiyu-seizoen!