Een zeer vereerd vrijstaand houten huis

- Mar 09, 2018-

In de afgelopen jaren, met de ontwikkeling van de vrijetijdsindustrie, is de houten structuur in het hele land. Met de promotie van de nationale groene bouwproducten worden houtconstructiegebouwen zeer gerespecteerd door de overheid en ontwikkelaars voor hun energiebesparende en emissiereductie-voordelen zoals koolstofarme, ecologische, milieubescherming, recycleerbaar enzovoort.


Snelle economische groei en verstedelijking verbruiken veel middelen. Energie-efficiƫntie en emissiereductie zijn urgent. We moeten de huidige situatie van het bouwen van gebouwen met een hoog energieverbruik en gebouwen met een hoog energieverbruik veranderen. In de toekomst zullen koolstofarme, groene eco - houten huizen een nieuwe keuze zijn voor projectontwikkelaars en investeerders.


Als een soort buitensportproduct, is houten huis, naast mooi, comfortabel, energiebesparing, milieubescherming en korte bouwperiode, op grote schaal toegepast in veel villa's en stedelijke vrijetijdsbouw vanwege zijn eigen structurele kenmerken, die kunnen worden ontworpen en geconstrueerd volledig in overeenstemming met individuele vereisten.


Jiyu houten huis is gespecialiseerd in het bouwen van houten huizen, vanwege de focus, zo professioneel.