Een houten huis, een wereld

- Apr 07, 2018-

Het zonlicht uit het raam in de schaduw op het terras, de plafondventilator van witte bladeren die onder de schuine plafondbalk van de woonkamer hangen om een voorlopig prototype van de landelijke vrijetijdswind te bouwen, een heldere en transparante glazen wand, een comfortabel en warme textuur en een kinderlijke sfeer in de boscabine, met een familiedecoratie en software op de eenvoudige harde lijnen. Vertel het verhaal van zijn land. De technologie van massief hout verven toont de oorspronkelijke stijl van de Amerikaanse landwind en de unieke natuurlijke stijl wordt feitelijk gepresenteerd in de stedelijke jungle.


Sommige mensen zeggen dat het houten huis een soort van gevoelens, een houding, een soort van kleine brug stromend water is, op elke plaats in de wereld kan groeien, elke plaats is ook de thuisbasis.


Jij en ik zijn allemaal in de bloeiende wereld van de bloemen en bloemen geweest, het geluid van de drukte van de bloemen en bloemen, en ik wens jou en ik een rustige plek op de plek waar het niet gestoord wordt bouw een eigen kleine hut. Het is daar, waar we zowel de weg als de weg hebben.