Een houten villa om u een leven van hoge kwaliteit te bieden

- Mar 28, 2018-

Of de houten villa nu in China of in het buitenland is, de hernieuwbare bronnen van hout zijn bevorderlijk voor ontwikkeling, die sinds de geschiedenis wordt bepleit.


De Huxing van het houten huis in de ontwikkelde landen wordt steeds meer en trekt veel aandacht van de consument. Dit is ook het geval in het Jiyu-huis, dat voortdurend bezig is met het innoveren van de behoeften van de familie van het gezin. Het gebruik van hout uit Rusland geïmporteerd grenen constructie, die de voordelen van een lange levensduur, goede isolatie-effect, goede seismische prestaties enz. Heeft, door moderne technologie verwerking, hout heeft de voordelen van anti-corrosie, brandpreventie, mot enz ..


In historische gebouwen is de houtconstructie het langste gebouw met diensttijd. De algemene betonconstructie zal in ongeveer 50 jaar worden herbouwd, terwijl het gebouw met houten constructie 3-5 jaar zal worden onderhouden. De levensverwachting is meer dan 100 jaar. Ik geloof dat je erover gehoord hebt. In Noord-Amerika en Japan, Canada en andere landen leven ongeveer 90% van de gezinnen in houten structuren. In de wereld bestaat het gebruik van gebouwen in houtconstructies al honderden jaren of zelfs duizenden jaren nog steeds. De unieke constructie van de houtstructuur en het flexibele ontwerp zijn geschikt voor verschillende plaatsen.


Houten huis is een wereldwijd vrijetijdsproduct. In de milieubeschermingsindustrie van vandaag trekt het houten huis van Jiyu meer aandacht van klanten vanwege de innovatieve en unieke architecturale stijl van de milieubescherming. Het kiezen van Jiyu houten huis is om je nobele smaak leven te kiezen.