Over licht houten ingelijst houten huis

- Oct 24, 2018-

De materialen die nodig zijn voor de constructie van lichte houten houthuizen zijn de volgende: asfaltshingles, SBS-waterdichtmakende membraanlagen, OSB-georiënteerde strandplaatlagen - ook bekend als Ozon-plaat, met fluor-stikstof gecoate sandwichisolatieplaat, met Dragon skeleton gevulde, vuurvaste isolatie katoen. laag en het triplex zijn in principe verchroomd, en de Osong-plaat, de decoratieve binnenplaatlaag, de gevelvilla aan de buitenzijde van de villa, de decoratieve laag (of de logbordlaag) kan ook worden gebruikt.


Bij het maken van een lichte houten structuur, is de binnenkant meestal gemaakt van licht staal en de binnen- en buitenmuren van de houten structuur zijn gemaakt van houten kielen. Om de brandwerendheid en brandwerendheid van het huis te verbeteren, moeten er vuurvaste materialen op de buitenmuur van de kiel van de houten structuur worden aangebracht. Er moeten vuurvaste en warmte-isolerende geëxtrudeerde platen worden toegevoegd binnen de wand van de houten structuur, de waterdichte doek wordt gevuld met isolatiedoek en de OSB-plaat wordt extern genageld - de spaanplaat Een houten decoratief paneel is aan de buitenkant van de muur genageld en aan de binnenkant van de muur is een dun houten decoratief paneel genageld. Het frame van het hele huis is in principe vastgelegd.


De volgende stap is bijna het decoratiewerk. In het houten structuurhuis zijn de leidingpijp en de afvoerpijp ingebed en wordt de vloer gelegd. Ga dan naar het verfgedeelte, het buitenste wandgedeelte moet de anticorrosiehoutolie twee keer borstelen, de binnenwand hoeft de watergedragen houtverf slechts enkele keren te borstelen.


Er zijn veel details te maken in de productie van een houten boetiekhuis. De dakpannen zijn bij voorkeur asfalttegels. De deur is geschikt voor houten deuren en het Jiyu-houten huis maakt gebruik van de beste materialen. Om de algehele kwaliteit van het houten huis te verbeteren, kost het veel moeite om de hardware te vergrendelen en zal het totale houten huis meer worden beoordeeld.


Neem contact met ons op :


Clare Feng


clare@tzjiyu.com


Whatsapp / Skype: +86 136 5586 8336