Over de degelijkheid van houten huizen

- Nov 12, 2018-

Houten villa bouwproces


Ten eerste, de originele houten kant na het vellen, het oppervlak / de kant van het geproduceerde vierkante materiaal is glad en vrij van bramen, en het hout is gedroogd. Het vochtgehalte van de houtstructuur hout is niet meer dan 19%, antiseptische behandeling, en het hout wordt geplaatst in de anti-corrosie behandeling. De vacuümirrigatie wordt uitgevoerd voor een diepe corrosiewerende behandeling, het hout behandeld met de corrosiewerende behandeling wordt verwerkt en de verwerkte specificaties worden naar de bouwplaats getransporteerd voor installatie en de houten structuur wordt gevormd.


Dus wat voor soort solide kennis heeft het in de praktische toepassing van het aldus geproduceerde houten huis?


Houten huis structuur is moeilijk


Het heeft een sterke weerstand tegen onmiddellijke impactbelasting en periodieke moeheidsschade, en de doosstructuur van houten structuurvilla zal de kracht gelijk verdelen. De houten structuur van het villahuis, door zijn lichte structuur, heeft de houtstructuur een sterk elastisch herstel. Daarom is de seismische kracht die wordt geabsorbeerd in een grote aardbeving klein en kan de structuur worden gereset door zijn eigen elasticiteit wanneer de fundering wordt verplaatst zonder achteruit te rijden.


Bij de aardbevingen in Kobe, Japan en Los Angeles waren de houten villa's enigszins vervormd of een paar meter voorin geduwd en waren ze nog steeds intact. Dit bewees de structuur van de houten villa's onder verschillende extreme belastingomstandigheden. Anti-seismische stabiliteit en structurele integriteit. Na de aardbeving in Kobe heeft de Japanse overheid veel burgerhuizen opdracht gegeven om houten huizen in Noord-Amerika te gebruiken. Daarom zijn houten structuren van alle structuren de beste weerstand tegen aardbevingen.


Bovendien, in de constructie van houten huizen, zijn de houten balken: Douglas spar, Pinus sylvestris, red cedar, spar, dollekervel, spar, etc. Waarom kiezen ze ze? Allereerst is hun gemeenschappelijkheid hoge sterkte en oppervlaktehardheid. Grote, corrosiebestendige prestaties, mooie textuur, sterke nagelvastheid, licht houtgewicht is het materiaal bij uitstek voor houten huizen; deze houtsoorten worden veel gebruikt in China voor Pinus sylvestris var. mongolica, rode ceder, Douglas-spar;


Houten constructiehout heeft een snellere groeicyclus


Na wetenschappelijk geplant te zijn in Canada, heeft het jaarlijkse oogstnummer nog geen snelgroeiende cyclus bereikt. Het kan gezegd worden dat zolang de langdurige beplanting onuitputtelijk is, hij tot de groene, hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen behoort en iedereen veilig kan leven met een gerust hart.


Neem contact met ons op :


Clare Feng


clare@tzjiyu.com


Skype / WhatsApp: +86 136 5586 8336


Bedankt en op je wacht ~