Voordelen van bewegend houten huis

- Oct 26, 2018-

In tegenstelling tot traditionele houten huizen en betonnen gebouwen, breken mobiele wagens de traditionele mindset en kunnen ze met je huis mee wanneer je maar wilt, zelfs als je het meeneemt. Het grootste voordeel van mobiele hutten is flexibiliteit en gemak. Misschien kunnen we niet wegblijven van de traditionele culturele invloeden van China voor duizenden jaren en kunnen we dit nieuwe concept van wonen niet accepteren, maar mobiele hutten worden veel meer gebruikt dan je denkt. Niet alleen kan het voldoen aan de behoeften van het leven, maar het is ook een onmisbaar item voor buiten reizen en vakantie. Tegelijkertijd is het mooi en stijlvol, en het is ook een zeldzame kunst.


Zoals op de afbeelding te zien is, kunnen we zien dat alleen een auto je hut kan slepen om over de wereld te rennen, wil je een "bewegend kasteel"? Men schat dat het lopen op straat de ogen zal trekken van anderen die jaloers zijn op jaloezie, die absoluut vrij winderig is. Mooi en sfeervol uiterlijk, fel verlicht interieur, vooral in zo'n nachtscène lijkt het erop dat er alleen scènes in sprookjes zijn.


Er is geen verschil tussen het interieur van de mobiele cabine en het interieur van het traditionele huis. Het moet gezegd worden dat het een miniatuurversie van het traditionele huis is. Als je echter binnenloopt, zul je merken dat de lay-out van de ruimte niet smal is, maar het geeft mensen het gevoel dat de lay-out behoorlijk wetenschappelijk en redelijk is. Ze zijn allemaal goed georganiseerd, met veel licht en soepele ventilatie. De kamer heeft een natuurlijke geur van hout en is verfrissend.


In het dagelijks leven wordt de camper een stacaravan genoemd, uitgerust met de volledige functionaliteit van het huisleven (waaronder: woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken, sofa, meubels, kledingkast, airconditioning, tv, koelkast, zachte kleding, enz. .) Het huis is flexibel en eenvoudig en is de favoriete stacaravan voor zelfrijdende liefhebbers.


Mobiele houten huis-campers voldoen aan het ecologische concept van moderne milieubescherming en energiebesparing, en de prijs is betaalbaar, die door de meeste mensen kan worden geboden. Als je een groep bent die mode nastreeft en een hoge kwaliteit van leven nodig heeft, kun je overwegen zo'n mobiel blokhut te kopen om je te laten Je kunt altijd en overal een huis plaatsen.


Neem contact met ons op :


Clare Feng


clare@tzjiyu.com


Whatsapp / Skype: +86 136 5586 8336