Alternatieve levensstijl van kleine houten hutten

- Feb 28, 2018-

De Britse populaire groene, groene, koolstofarme hut, die verschilt van een hut op de grond, drijft zachtjes op het water als een boot. Met het natuurlijke hout als het bouwmateriaal en de moderne interieurinrichting als het interieur, zijn het traditionele houten huis en het moderne interieurontwerp perfect geïntegreerd om het ideaal van wonen te bereiken met het laagste energieverbruik en het meest comfortabele leven.


Het gebruik van houten huizen wordt al duizenden jaren gebruikt. Deze houten huizen zijn prachtig ontworpen en prachtig ontworpen, waardoor mensen zich weg voelen van het stadsgeluid van gewapend beton en een schone en vervuilingsvrije wereld betreden. Energiebesparing, milieubescherming, comfort en gezondheid is de grootste bijdrage aan het milieu en de mens.


Het houten huis is nu de mainstream geworden van 's werelds vrije tijd en huishoudelijke producten, het ontwerp en de constructie heeft zich ontwikkeld tot een zeer hoog niveau. Meer dan 90% van de huizen in Finland, Canada en Noord-Amerika zijn houten huizen, en in Japan is bijna de helft van de gebouwen van hout.