America Whitetail Woods Regional Park Camper-huisjes

- Jun 13, 2018-

Van de architect. Ligt in de helling van een nieuw regionaal park in de Minneapolis / St. Paul Metropolitan Area, drie nieuwe campercabines - gebouwd door provinciale medewerkers met behulp van middelbare scholieren in een beroepsopleiding - weven zich een weg naar een dennenbos. Ze dienen als een belangrijke voorziening in de eerste fase van het masterplan van het park. Het concept voor de hutten riffs op het idee van een boomhut, maar in plaats daarvan maakt het toegankelijk voor iedereen door het bouwen van een "huis in de bomen" ingevoerd vanaf een brug bij de top van de heuvel langs aangrenzende ski- en wandelpaden.


Op 227 vierkante meter met een 80 vierkante voet dek, de hutten bieden voldoende vierkante meters, elektriciteit, verlichting, warmte en natuurlijke ventilatie met ingelijste uitzichten in het omringende bos brengen modern comfort aan de outdoor avonturier 's nachts. Twee full-size stapelbedden met ingebouwde opslag-, eet- en zithoeken bieden geoptimaliseerde cabine-accommodatie voor vier personen, terwijl een slaapbank en extra opklapbare zitplaatsen, verborgen in de ingebouwde opslagruimte, comfortabel plaats bieden aan zes personen. De hutten worden ondersteund door een badhuis verderop op de heuvel.
Gebouwd op betonnen pijlers om de impact op de omringende wildernis te minimaliseren, zweven de hutten tussen de 14 en 16 voet boven de grond met bomen bijna op bereik van de armen, waardoor privacy en intimiteit met de natuurlijke omgeving wordt gecreëerd. Boven de betonnen pier fundering bestaat de structuur uit een red cedar gelamineerd chassis, ceder en dennenhout, afhankelijk van zichtbaarheid en belichting, en rode ceder bekleding overal. Mantel ceder dakspanen op de buitenkant passen naadloos bij de schoonheid van het dennenbos, waarin het bevindt zich terwijl het interieur van nature wordt gekleurd om een meeslepende warme omgeving te creëren. Van vloer tot plafond op het dek wordt het bos omringd, waardoor een centraal brandpunt uit het interieur ontstaat.


Het is de moeite waard om met deze zaak te leren. Als u meer wilt weten over houten huis, neem dan contact met ons op:


Jiyu Wooden Industrial: Clare

E-mail: clare@tzjiyu.com

Wat is / Skape: +86 13655868336


Bedankt voor het lezen!