Een ervaring van leven in de jungle met uitzicht op de zee

- Dec 03, 2018-

Dit is een blokhuthuis ontworpen door Zeroplus Architects in Puget Sound, Washington, VS. Het huis ligt in een lage struik en het dynamische omringende landschap wordt onderdeel van het dagelijks leven.


Het glas omringt de leefruimte en de open uitzichten op het bos en de vallei worden weerspiegeld in het interieur.


Het bovenste niveau stortte in onder het enorme dak, dus het was zo privé en geheim, dit is het slaapgedeelte van het huis.


Innovatieve structurele systemen verminderen de impact op de landschapsomgeving. Een materiaal dat bestand is tegen verschillende complexe klimaten.


Het huis wordt verlicht door transparante geharde glazen wanden en de ontwerper mengt de omgeving op een goede manier bij het ontwerpen van de hoofdruimte van het blokhut.


Ik hou erg van de woonkamer, maar de woonkamer staat onder de schaduw maar heeft veel natuurlijk licht. Zittend op de bank, kunt u kijken naar het verre landschap. Ik geloof dat iedereen gefascineerd is. Xiaoji verlangt erg naar deze plek!



Neem contact met ons op :


Clare Feng


clare@tzjiyu.com


Whatsapp / Skype: + 86 136 5586 8336