Waardering van houten huizen in Japanse stijl

- Jul 11, 2018-

Japanse architectuur, ook bekend als "en -achtige architectuur" of "architectuur in Japanse stijl." In de 13e tot 14e eeuw erfde de Japanse boeddhistische architectuur de kenmerken van boeddhistische tempels, traditionele heiligdommen en Chinese architectuur uit de Tang Dynastie van de 7e tot de 10e eeuw, en het uiterlijk was licht en gemakkelijk.


De stijl van de Japanse stijl wordt rechtstreeks beïnvloed door Japanse architectuur. Het benadrukt de stroom en het delen van ruimte. De stroom is een kamer en de scheiding is verdeeld in verschillende functionele ruimten. Het houten gebouw in Japanse stijl leent het uitzicht op de tuin en combineert het met de natuur om vitaliteit te brengen in het interieur. De gebruikte materialen besteden ook speciale aandacht aan de natuurlijke textuur om met de natuur te communiceren.


De meest prominente vertegenwoordiger van de Japanse stijl is het "droge landschap". De droge landschapstuin is afkomstig uit het miniatuurtuinlandschap van Japan en komt vaker voor in kleine, stille en diepe Zen-tempels. In de unieke atmosfeer creëren natuursteen zonder kunstsnijwerk, wit zandgrind, fijn gestapelde steengroepen, natuurlijk groeiende struiken of mossen een eenvoudige en natuurlijke schoonheid. Mensen verlaten een oneindige verbeeldingsruimte.


De interieurdecoratie van houten huizen in Japanse stijl is meestal gemaakt van natuurlijke materialen, voornamelijk hout, en de algehele decoratie is meestal eenvoudig. De hele kleur is versierd met dezelfde kleur en verschillende helderheidsmaterialen om het uniform te maken.


Als u geïnteresseerd bent in houten huis, kunt u contact met mij opnemen: clare@tzjiyu.com


Wat is / Skype: +86 13655868336


Ons bedrijf Jiyu Wooden Industrial Co.Ltd.is opgericht over 10 jaar, we hebben een rijke ervaring en een hoge technische vaart. We zijn allemaal blij met je komst.


Dank je !