Beknopte analyse van de technologie van houtstructuur huizen

- Dec 10, 2018-

1. Wat is een houten structuur?


Houten draagstructuur gebouwen zijn onderverdeeld in structurele vormen, over het algemeen verdeeld in licht hout structuren en zware houten structuren. De belangrijkste structurele leden zijn gemaakt van massief hout gezaagd hout of hout Speciaalprofielen. De houten huizen die momenteel in China voornamelijk gebruik maken van licht hout structuren. Houten rand gebouwen kunnen zijn op grote schaal gebruikt over de hele wereld, en single-family of meerdere verdiepingen appartementsgebouwen, laagbouw commerciële gebouwen en openbare gebouwen zoals restaurants, scholen, kerken, winkels en kantoorgebouwen. Deze structurele systeem.


2. Wat is een lichte hout structuur?


De lichte houten draagstructuur is een enkellaags of meerdere verdiepingen structuur bestaat uit een houten frame muur bouwen, een slab en een daksysteem made of meten hout en hout-gebaseerde structurele panelen of gipsplaat. In de Verenigde Staten en Canada leven 95% van de bewoners momenteel in Villa's van deze houten structuur. In de meeste delen van China, is een houten structuur Residentieel warmte rustig populair geweest.


3. Wat is de zware houten draagstructuur?


Zware houten huizen zijn lange-span balken en kolommen met gemanipuleerde houtproducten en vierkant of log als dragende leden. Als gevolg van de blootgestelde hout eigenschappen, zware houten structuren kunnen volledig weerspiegelen de natuurlijke kleur en mooie patronen van hout, en worden veel gebruikt in een aantal gebouwen met edele en milieubescherming.


Houtbouw wijd in Noord-Amerika, Europa en Azië (Korea, Japan, Taiwan, Midden-Oosten) is gebruikt voor eeuwen en de dominant systeem bouwen in de 21e eeuw zal blijven. Het heeft de volgende unieke voordelen: (1) energiebesparende isolatie (2) mooie en comfortabele, warme en aangename (3) milieuvriendelijke bouwmaterialen: natuurlijke, gezonde en duurzame (6) (5) aardbeving-resistente (4) duurzame geluid isolatie effect.


4. Wat is het verschil tussen zware houten draagstructuur en lichte hout structuur?


Lichtgewicht houten draagstructuur: lichtgewicht houten draagstructuur is één of meerdere verdiepingen structuur bestaande uit hout frame muur bouwen, plaat en dak systeem gemaakt van gauge hout en structurele plaatmaterialen of gipsplaat. Dit type structuur is voornamelijk gebaseerd op gewapend beton of metselwerk. De bovenste structuur is gemaakt van spoorwijdte en structurele plaatmaterialen en andere houten Speciaalprofielen en de kenmerken ervan zijn vergelijkbaar met vak-achtige structuren. De bovenste structuur en de Stichting zijn verbonden door anker bouten. Goede seismische prestaties.


Zware houten draagstructuur: grote overspanning, korte cyclus, brandpreventie. Milieuvriendelijke, geschikt voor grote zalen.


Jiyu Wood verbindt zich ertoe alle soorten licht houten huizen en zware houten huizen business. Het heeft een professionele ontwerpteam en het bouwteam. Bent u in nood, Let op de volgende contactgegevens.


Neem contact op met ons:


Clare Feng


Clare@tzjiyu.com


Whatsapp / Skype: +86 136 5586 8336