Chalet! Een huis dat geluk kan creëren ...

- Mar 04, 2019-

Houten huis - een huis dat geluk creëert. Wanneer we dit woord noemen, kan onze eerste reactie zijn warmte, comfort en een plek om je tegen de wind te beschermen, omdat er mensen zijn die van zichzelf houden en van zichzelf houden. In de lange geschiedenis van menselijke ontwikkeling is de residentie altijd de plaats geweest waar mensen de meeste aandacht, de meeste aandacht besteden en het meest uitgeven. Hoe ziet jouw droomhuis eruit? Een gezonde en mooie omgeving, een plek die een warm gevoel kan geven? Laat me je nu een gezonde en milieuvriendelijke huisstructuur voorstellen - een houten huis.


Decennia lang zijn traditionele vakwerkhuizen geleidelijk vervangen door gewapend beton en ze hebben ook een aantal milieuproblemen veroorzaakt: China verbruikt de helft van 's werelds staal en cement voor de bouwsector, genereert jaarlijks enorm bouwafval, chemische vervuiling, etc. Wacht, breng enorme bedreigingen voor het milieu naar China en de wereld.


In de afgelopen jaren is er echter een grote verandering geweest. Degenen die dicht bij de natuur willen komen en de retro-liefhebbende klassiekers willen volgen, hebben geleidelijk de houtmarkt geopend. Met name houten huizen die zowel milieuvriendelijk als sprookjesachtig zijn, zijn niet alleen populair in Europa, maar veel rijke binnenlandse kooplieden hebben in dit meest originele houten huis gewoond. Hout geeft mensen een positief gevoel vanwege de warmte en natuurlijke kenmerken. Het bewijst ook dat hout de gevoelens van geluk en rust van mensen kan versterken. Tegelijkertijd is het gebouw comfortabeler door het regelen van het vocht binnenshuis.


Het houten huis is niet alleen warm in de winter en koel in de zomer, hydrateert en hydrateert, maar bevat ook een zachte culturele sfeer, eenvoudig en elegant; het regenseizoen kan de vochtigheid regelen, als de luchtvochtigheid hoog is, kan het houten huis automatisch vocht opnemen en als het droog is, komt het ook uit zijn eigen cellen. Het geeft vocht af en speelt een natuurlijke regulerende rol; hout heeft ook antibacteriële, bacteriedodende en insectenafstotende effecten. Daarom geniet het houten huis de reputatie van "ademhalingshuis". Het is een gezond huis dat milieubescherming, gezondheid, comfortabel leven, veiligheid, nabijheid tot de natuur, lange levensduur en unieke ontwerpstijl combineert. De constructie, de ontwerpstijl van de individuele stijl kan vrij worden geconstrueerd, de bouwperiode is kort, alle bouwproducten van het huis zijn van natuurlijk hout, milieubescherming, geen vervuiling, hoge structurele sterkte, goede seismische prestaties en voldoen aan verschillende eisen van milieubescherming, veiligheid en gezond verblijf. Geschikt voor menselijke bewoning.


Het natuurlijke en koolstofarme, milieuvriendelijke houten huis is een gebouw van natuurlijk hout en is het meest geschikte gebouw voor menselijke bewoning. De fentanyl en negatieve ionen, die rijk zijn aan houten villa's, staan bekend als luchtvitamines. Ze kunnen bacteriën uit de lucht verwijderen, de immuniteit verbeteren en duidelijke effecten hebben op het verbeteren van het geheugen, het verlagen van de bloeddruk en het zorgen voor nieuwe energie.


De winter warme zomer koele houten huisvilla wordt beïnvloed door het externe klimaat is erg klein, zoals een natuurlijke airconditioner, redelijk ontwerp en lay-out, de juiste hoeveelheid absorptie van de zonnestralen, leven en voelen de vier seizoenen zoals de lente, warm in winter en koel in de zomer. Goed geluid en privacy, weerspiegelt niet alleen het concept van een gezonde ecologie, maar geeft ook een gevoel van leven dat volledig is opgewaardeerd.


Daarom, degenen die van de natuur houden en voor milieubescherming pleiten, zal het houten huis je ideale plek zijn om te wonen, en hier kun je de schoonheid van je huis voelen.


Neem contact met ons op :


Clare Feng


Whatsapp / Skype: +86 136 5586 8336