Chalet Design | Treewow Villa O

- Sep 21, 2018-

De totale hoogte van het houten huis is ongeveer 8 meter, wat ongeveer hetzelfde is als dat van een volwassen bamboe. De boomhut is verdeeld in bovenste en onderste delen. Het onderste deel is een steunkolom in staalstructuur en het bovenste deel is een hoofdlichaam van een houten structuur. De boomhut ligt aan de kant van de kreekdam, omringd door oude bamboebossen, tegenover de bank van de oude theefabriek, sommige terrassen vrijdragend boven de stroom, het bereiken van een gevoel van zweven, en omdat de stalen kolom is verzameld voor verschillende punten op het land Om de impact op de omgeving te minimaliseren, hebben we ook een relatief vrije grondactiviteitsruimte verkregen.


Het chalet bestaat uit drie niet-concentrische cirkels: een vrijdragend terras aan de beek, een kamergedeelte met twee verdiepingen en een golvend dak en een terras op de bovenste verdieping. De platte vorm is een eenvoudige spiraal, en de buitenmuur is rond een cirkel in de ruimte geïntegreerd en de badkamer is van de woonruimte gescheiden door een trap die de tussenverdieping betreedt. Elk raam heeft een speciaal buitenzicht, maar het mooiste is om naar de top van het dak te klimmen en te genieten van de natuurlijke atmosfeer van de bergen.


De ruwe bouwmethode van traditionele dorpswoningen is anders dan de gestandaardiseerde, geïndustrialiseerde, fijne productie. Het elegante dak is niet de grillige retoriek van de architect. De niet-lineaire dakranden hebben een zeer hoge fouttolerantiegraad, wat kan worden beschouwd als het respect van de landelijke constructie voor de natuurwetten. gehoorzamen. In het proces van ontwerp en constructie, communiceer herhaaldelijk met lokale vakmensen om een balans te vinden tussen ontwerpvorm en lokale constructievaardigheden.


Als u geïnteresseerd bent in houten huis, pls contact met ons op:


Clare Feng


clare@tzjiyu.com


What's up / Skype: +86 136 5586 8336


Bedankt en wachtend op uw advies.