Vergelijking van binnenlandse en buitenlandse mobiele hutten

- May 07, 2018-

Met $ 1,5 miljoen in de Verenigde Staten kun je een hut met vier slaapkamers kopen aan de rand van Tennessee of een huis met drie verdiepingen op het eiland Mashengnantajite, zo meldde de New York Times. Het houten huis heeft een lange geschiedenis in de architectuur. Met het beleid om het mobiele houten huis en de camper te ondersteunen, zijn er steeds meer houten huizen in de visie van mensen beland.

Wat is het verschil tussen Europese en Amerikaanse houten huizen en binnenlandse houten huizen? Noord-Amerika gebruikte stammen voor de constructie van houten huizen. De dikte van de stammen was 15-20 cm. Nadat de hoofdstructuur was samengesteld, was het duidelijk dat de structuur van de bewegende houten huizen bekend was. De reden waarom de dikte van het blok 15-20 cm is, is om alle houten huizen stabieler, mooier en sfeervoller te maken.

Op dit moment is de bouwtechnologie van houten huishuizen in principe hetzelfde als die van Europa en de Verenigde Staten. Ze zijn allemaal relatief geavanceerd. Het gebied van mobiele houten huizen is over het algemeen relatief klein. De structuur van mobiele houten huizen is vergelijkbaar met die van traditionele houten huizen, en kan worden aangepast aan de gebruiksruimte. En heeft de goede geluidsisolatie, de warmteprestaties. De echte Mus is klein, maar zit vol met dingen.

Kijkend naar de vergelijking tussen het mobiele houten huis en het binnenlandse mobiele houten huis, heb je een beter begrip van het mobiele houten huis? Als u nog andere problemen heeft, zoals mobiel houten huis, op maat gemaakt houten huis, kunt u contact opnemen met Xiaoji!

Jiyu houtindustrie met een uitstekende kwaliteit en kwaliteit van de dienstverlening, verdere versterking van de productie, open de markt, het bereiken van alle producten met klanttevredenheid als het doel.

Met het oog op "het behouden van hoge kwaliteit en het zoeken naar ontwikkeling", verwelkomt het bedrijf klanten van harte om te bezoeken en te onderhandelen met het bedrijf. Het bedrijf zal blijven samenwerken met binnenlandse en buitenlandse bedrijven!