Cottage maakt leven in leven in het land.

- May 09, 2018-

Tegenwoordig is China toegetreden tot de internationale economische familie en de introductie van houten huizen heeft het geleidelijk aan tot een architectonisch element van het nieuwe concept van China gemaakt. Misschien weten veel mensen niet dat er veel houten huizen in Europa zijn, vooral in plattelandssteden kunnen ze allerlei decoratieve houten huizen zien. Mensen daar genieten van de stille en natuurlijke schoonheid van het huisje en worden een mooie beweging van het landelijke leven.

De hut in één stijl op het Europese platteland kan worden beschouwd als de ziel van het landelijke leven - geen stalen spijlen, geen beton, geen stenen, alleen de geur van aarde en bloemen, het gevoel terug te keren naar de natuur, het angstige hart is stil en het vermoeide lichaam is ontspannen.

Tegenwoordig zijn er in sommige Europese landen nieuwe verschillen tussen stad en platteland. Deze keer is het echter "beter landelijk dan stedelijk", met een onderzoek waaruit blijkt dat 89 procent van de plattelandsbevolking aarzelt om het platteland te verlaten, terwijl 51 procent van de stedelijke bevolking liever op het platteland woont. Dus waarom willen zoveel mensen terug naar het platteland? De stille leefomgeving op het platteland maakt mensen gefascineerd. Er is ook een unieke leefomgeving die hen aantrekt - houten huizen. Moe van de koude atmosfeer van de stalen bouwstenen, heeft het houten huis de geraffineerde, rustige en natuurlijke landelijke sfeer nieuw leven ingeblazen die mensen al lang hebben verloren.

Sommige deskundigen zijn het erover eens dat mensen in huizen met de beste houtstructuur wonen. Zolang moderne wetenschap en technologie worden gebruikt, wordt verwacht dat de bouw van nieuwe soorten houten huizen het leven zal verlengen. Vanwege het aantal objecten dat op de aarde bestaat, heeft de boom de langste levensduur. Sentianmu, dat al duizenden jaren oud is, leeft nog steeds en het geoogste hout is ook vol leven. Laat het gebouw vol zonneschijn en logaroma, houten structuurvilla met natuurlijk hout als structureel materiaal, vriendelijk en natuurlijk, het meest geschikte gebouw voor menselijke bewoning zijn. De fenduo en negatieve ionen rijk aan houten hutten staan bekend als luchtvitaminen, die de bacteriën in de lucht kunnen opruimen, de immuniteit kunnen verbeteren, het geheugen kunnen verbeteren, de bloeddruk kunnen verlagen en mensen zich comfortabel kunnen voelen.

De Jiyu-houtindustrie is een bedrijf in houten vrijetijdsproducten dat design, productie, verkoop en diensten integreert. De geïmporteerde Russische kamferden en Canadese SPF-profielen zijn geselecteerd als grondstoffen, dus de houten huizen die door ons bedrijf worden geproduceerd, hebben veiligheid en beveiliging tegen vocht, anti-seismische en milieubescherming en zijn comfortabel in de vier seizoenen van warme winter en koele zomer , en zijn geschikt voor praktische landschapsbouw. De houten structuurhuizen die door het bedrijf worden geproduceerd, worden allemaal in fabrieken geproduceerd. De gebruikte houten constructies worden allemaal in de fabrieken van het bedrijf voltooid en ter assemblage naar het veld verscheept. Daarom is de bouwtijd kort en de snelheid snel.

Jiyu houtindustrie met een uitstekende kwaliteit en kwaliteit van de dienstverlening, verdere versterking van de productie, open de markt, het bereiken van alle producten met klanttevredenheid als het doel.
Met het oog op "het behouden van hoge kwaliteit en het zoeken naar ontwikkeling", verwelkomt het bedrijf klanten van harte om te bezoeken en te onderhandelen met het bedrijf. Het bedrijf zal blijven samenwerken met binnenlandse en buitenlandse bedrijven!