Country House - Accommodatie met temperatuur

- Jun 15, 2018-

De reden waarom de B & B zo populair is, is dat deze voldoet aan de huidige vraag van de consument naar personalisatie, kwaliteit en ervaring. Daarom, als de homestay-industrie zich beter wil ontwikkelen, kan deze niet beperkt blijven tot de residentiële functie van de homestay, maar moet ze voortdurend uitbreiden en de ervaringsfuncties erachter verkennen. De ervaring van de hoogwaardige homestay moet een gehumaniseerde en door temperatuur ervaren ervaring zijn.


Wat is temperatuur?


Wat is de temperatuur? Misschien kunnen we een glimp opvangen van de succesvolle werking van de Taiwan B & B. Taiwan is een gebied waar plattelandstoerisme zich eerder heeft ontwikkeld. In de plattelandstoerisme-industrie is de homestay-industrie uniek. Volgens gerelateerde statistieken zei 88% van de online freelance-gebruikers dat naar Taiwan gaan prioriteit zal worden gegeven aan het verblijf in het hotel.

De reden waarom de homestay populair is, is dat terwijl de homestay-exploitanten een onderscheidende en aangelegde esthetiek creëren, de bed & breakfast voor bedrijven een culturele connotatie en levenshouding krijgt. Via deze maatschappij deelt het zijn eigen houding ten opzichte van het leven en de lokale cultuur. Ik gaf gasten.

Kortom, het is om de gasten huiselijke gevoelens te geven. In het contact tussen het hart en het hart kunnen we mensen dichter bij elkaar brengen en de warmte doorgeven via de deelservices. Dit is de ziel van het landhuis.


Enkele voordelen van het leven in een houten huis:


1. Houten hutten herstellen hun soberheid naar het menselijk lichaam, verhogen hun concentratie, verlagen de bloeddruk, stabiliseren de autonome zenuwen van het lichaam, zorgen ervoor dat mensen zich prettig voelen en hebben duidelijke effecten en de ammoniakemissie is extreem laag. De ammoniakconcentratie in hutten is slechts 7-18Bg / m3. Het menselijk lichaam is onschadelijk.


2. Vergeleken met hetzelfde organisme in de concrete omgeving, verschilt de zuivere houtomgeving met ongeveer 42% in termen van immuniteit, libido en voortplanting. De eerste is de beste leefruimte voor moderne mensen.


3, kan het hout van de hut de ultraviolette stralen in het zonlicht absorberen, de schade van de ultraviolette stralen aan het menselijke lichaam verminderen, en kan tegelijkertijd de infrarode stralen weerspiegelen. Hout is een poreus materiaal, het oppervlak vormt een kleine hobbel, onder de bestraling van licht, diffuus reflecterend fenomeen of absorbeert een deel van het licht. Dus het zal duizelig licht verzachten. Daarom heeft het houten huis minimale visuele zenuwstimulatie voor de mens.


4, hout is een poreus materiaal, thermische geleidbaarheid is klein, is een slechte geleider van warmte. De temperatuur in de woonkamer kan worden geregeld. In de koude winter kan mensen een warm gevoel geven, dat onvergelijkbaar is met andere bouwmaterialen.


5, houten structuurhuisvesting heeft een goede schokbestendigheid. De meeste huizen die de aardbeving in Kobe in 1995 in Japan overleefden waren houten huizen. Russische houten huizen zijn gebouwd van puur hout en hebben een unieke houtfluit. Ze hebben een stabiele structuur, uitstekende taaiheid en een hogere algemene seismische prestatie.Dus als u interessante of eisen hebt, kunt u contact met mij opnemen, wij zijn professionele houten huis fabrikant in China, we hebben meer dan 10 jaar ervaring en rijke technologie produceren.


E-mail: clare@tzjiyu.com


Wat is / Skype: +86 13655868336


Ik wacht op jou!