Creëer originele leefruimte met puur massief hout

- Aug 11, 2018-

Keer terug naar de natuur voor zelf cultivatie:


Volgens de gegevens heeft een buitenlands onderzoeksinstituut dat gespecialiseerd is in menselijke natuurwetenschappen onderzoek gedaan naar de impact van houten gebouwen en betonnen gebouwen op het menselijk leven. Studies hebben aangetoond dat mensen die lang in houten huizen wonen 9-11 jaar ouder zijn dan degenen die al lang in gewapende betonnen gebouwen wonen!

Deze verraste constructie-experts. In de volgende enquête vonden de onderzoekers de volgende redenen:

Allereerst zijn de fentanyl- en negatieve ionen die aanwezig zijn in houten huizen enkele tientallen tot honderden keren hoger dan huizen in gewapend beton. Fendoline en negatieve ionen kunnen bacteriën in de lucht doden, ziekten van de mens beteugelen en de immuniteit verbeteren. Het heeft duidelijke effecten op het herstellen van het menselijk lichaam om wakker te worden, het verbeteren van de aandacht, het verlagen van de bloeddruk en het kalmeren van de autonome zenuwen van het lichaam om mensen zich verfrist te laten voelen.

Tegelijkertijd verschilt de pure houtomgeving van hetzelfde organisme in de concrete omgeving met ongeveer 42% in termen van immuniteit en reproductie. Hout absorbeert ultraviolet licht van de zon en vermindert de schade van ultraviolet licht aan het menselijk lichaam terwijl het infraroodlicht reflecteert.

Hout is een poreus materiaal met een kleine thermische geleidbaarheid en is een slechte warmtegeleider. Het heeft een bepaald aanpassingseffect op de temperatuur van de woonkamer, wat mensen een warm gevoel kan geven in de koude winter, die onvergelijkbaar is met andere bouwmaterialen.


Het pure log constructieconcept dat door Jiyu Ecological Chalet is toegepast, heeft de leefomgeving van betonnen gebouwen verbeterd. De gemiddelde jaarlijkse luchtvochtigheid van houten huizen is 8-10% lager dan die van betonnen gebouwen, en het variatiebereik wordt gehandhaafd op 60-80%. De indicator van relatieve vochtigheid van ongeveer 60% in de leefomgeving komt het dichtst in de buurt. Jiyu Ecological Chalet brengt de gezondheid waar moderne mensen van dromen, van het gesloten betonnen gebouw tot de meest natuurlijke log-omgeving. Hoe luxe het betonnen gebouw ook is, het is onmogelijk om de gezonde leefomgeving van het houten huis te vergelijken.


2. Houten villa bouwindustrie leider


Jiyu Ecological Chalet heeft een precedent geschapen voor de productie van Chinese houten huizen en is de leider in de houten huisindustrie. In termen van op maat gemaakte diensten, zijn de houten huizen van Jiyu Ecological Chalet voornamelijk ontworpen en gebouwd volgens de behoeften van klanten. De houten huizen zijn geleidelijk uitgebreid tot flatgebouwen met meerdere verdiepingen, laagbouw commerciële gebouwen en openbare gebouwen, zoals restaurants en scholen. , kerken, winkels en kantoorgebouwen.

Wat betreft de houten structuur, heeft Jiyu Ecological Chalet de meest geavanceerde houten huis en houten villa productielijn om de houtfabriek te verwerken. Jiyu Ecological Wooden House heeft zijn strikte logstructuur gemaakt en de oorspronkelijke woonruimte is puur massief hout, dat sterk verschilt van het huiselijke houten huis. Fabrikant van composiethout.


Qua ruimteontwerp heeft Jiyu Ecological Chalet een unieke logstructuur die de behoefte aan interne dragende muren elimineert en de ruimte maximaliseert en tegelijkertijd geld bespaart. Van de lege woonkamer tot de comfortabele slaapkamer, alleen het Jiyu Chalet kan alles goed doen.

Het meest professionele internationale serviceconcept, 's werelds beste houtstructuur, diverse bouwstijl en de meest geavanceerde houten villabouwtechnologie, zorgen ervoor dat andere houten villabouwers er alleen naar uitkijken.


3. Voorstanders van energiebesparing en milieubescherming


Als het gaat om de ontwikkeling van de houtstructuur in China, hebben veel mensen een misverstand: in China ontbreken bosbronnen, en dat hout wordt gebruikt om bossen te vernietigen, en het wordt aanbevolen om staal te vervangen door staalcement en kunststoffen.

Hout is in feite een natuurlijke, duurzame productie, die onvergelijkbaar is met de grondstoffen van beton, staal en baksteen. Zolang er land, zonlicht en vocht is, kan het hout groeien. Tegelijkertijd leeft het bos ook. Als het niet op tijd kan worden gekapt, zal het sterven als gevolg van natuurrampen zoals vuur, insecten en verval.

In vergelijking met de structuur van gewapend beton verbeteren de houtmaterialen die in de houtstructuur worden gebruikt niet alleen de natuurlijke omgeving tijdens het groeiproces, maar hebben ze ook een laag energieverbruik tijdens de verwerking en kunnen ze natuurlijk worden afgebroken nadat ze zijn weggegooid, waardoor echte energie kan worden bereikt besparing en bescherming van het milieu.


In termen van functionele toepassingen, na tientallen jaren van technische verbeteringen en onderzoek, hebben de technologie en de houtbehandeling van moderne houtconstructies een aantal problemen volledig opgelost, zoals brandbestendig, vochtbestendig, anticorrosief, antimier en geluidsisolatie, zodat het hout kan worden geconfronteerd met alle bouwkundige uitdagingen, en in termen van ontwerplevensduur en levensduur, zijn houten huizen zelfs langer dan betonconstructies.

In termen van volledigheid is de constructie van houten constructies zelfs veel hoger dan die van betonnen gebouwen. Bij de aardbeving in Kobe in 1995 in Japan waren de meeste huizen die werden bewaard, houten huizen. Het enige overblijvende huis in de Tangshan-aardbeving in China is het huis met vakwerkhuizen. Ongeveer 85% van de huizen met meerdere verdiepingen en 95% van de laagbouwwoningen in Noord-Amerika maken gebruik van lichte houtconstructies en 50% van de laagbouw commerciële gebouwen en openbare gebouwen gebruiken deze structuur. In Europa bestaat 80% van de Zweedse huizen uit vakwerkhuizen en 48% van de Schotten kiest ook voor houten constructies voor privéwoningen. In Japan is bijna de helft van de gebouwen nu van hout.


4. Handiger houten villa


Dr. Zhou Haibin van het Institute of Wood Industry van de Chinese Academie van Bosbouw is van mening dat hout een hernieuwbare hulpbron is. Op dit moment wordt de internationale houtverwerkende industrie ontwikkeld en is de prijs van geïmporteerd hout zelfs lager dan die van huishoudelijk hout. Het bespaart niet alleen kosten, maar beschermt ook onze boshulpbronnen.


De unieke log ontwerp structuur van Jiyu Ecological Chalet vereist geen interne dragende muren, en elke log is gemarkeerd en gerangschikt, wat overeenkomt met de positie op de blauwdruk, dus het kan zo snel worden geïnstalleerd als bouwstenen, klanten hoeven alleen te matchen meubilair. Huishoudelijke apparaten kunnen worden ondergebracht, waardoor bouwtijd wordt bespaard. In vergelijking met de betonnen villa's die al lang zijn gebouwd, zijn houten villa's ongetwijfeld een handiger keuze.