Oost-White Pine

- Jan 27, 2018-

Oost-White Pine

Oost-White Pine Bij Original Log Cabin Homes gebruiken we alleen de beste houtsoorten voor onze lijn van cederhouthallen, cipressenblokken, grenen houtblokken en andere opties voor houten huizen. We bieden een grote verscheidenheid aan houtsoorten die een diversiteit aan inherente eigenschappen vertonen. De meest gebruikte houtsoort is Oost-White Pine. Log Cabin Homes biedt ook Bald Cypress, Western Red Cedar, Northern White Cedar en meer.

Elke houtsoort geeft niet alleen een unieke uitstraling aan onze cypressen-, dennen- en cederhouten huizen, maar biedt unieke eigenschappen die beter bij uw gebouwomgeving passen. Onze rol bij het behoud van de erfenis van het houten huis vereist dat we de leidende positie innemen in een poging onze natuurlijke hulpbronnen te behouden en uit te breiden. We ondersteunen herbebossingsprogramma's die elk jaar meer dan 1,5 miljard zaailingen in de Verenigde Staten planten.

Eastern White Pine is lichtgewicht, zacht, gelijkmatig getextureerd, licht van kleur en gemakkelijk te bewerken, waardoor het een geweldige keuze is voor huizen met dennenbomen. Oost-White Pine is waarschijnlijk de minst harsachtige van alle dennen. Zijn opmerkelijke duurzaamheid blijkt uit het feit dat het aantal huizen in Eastern White Pine in New England 200 jaar of langer geleden nog bestaat.

Tom Vesce citaat over duurzaamheid.