Ecologische woningen in eenentwintigste eeuw - houten huis

- Dec 09, 2017-

Het houten huis staat bekend als "ecologische residentie in eenentwintigste eeuw" en mensen hebben een natuurlijke affiniteit met bomen. Het ontwerp van het houten huis besteedt aandacht aan de harmonieuze symbiose tussen de mensen en het gebouw en de natuur, en brengt het puur natuurlijke gevoel naar boven.


Het onderzoek van het New York National Laboratory heeft aangetoond dat houten huis het enige gebouw ter wereld is dat als echt groen, milieubescherming en energiebesparing kan worden beschouwd. In vergelijking met gewone cement- en steenbehuizingen kan het energie met 50% besparen.

Hout is natuurlijk materiaal. Wanneer de luchtvochtigheid groot is, zal het automatisch vocht opnemen. Als het droog is, zal het vocht uit de cellen vrijkomen, net als een natuurlijke airconditioner, die niet vergelijkbaar is met andere bouwmaterialen.


Het hout is uitstekend warmte-isolatiemateriaal, de thermische weerstand is 400 keer van staal, is 10 keer dat van beton of baksteen, staal, beton, bakstenen gebouwen zullen dezelfde prestaties en houten huizen bereiken, moeten meer isolatiematerialen of een verdikte muur gebruiken, dus de cabine vermindert het energieverbruik aanzienlijk.