Ecologisch pensioen en boerderij

- Apr 15, 2019-

De integratie van ouderenzorg en landbouw is een innovatief model. Het kan niet alleen een goede gezondheidsomgeving voor ouderen creëren, maar ook de fysieke en mentale gezondheid van ouderen effectief verbeteren en de ontwikkeling van de drie landelijke industrieën bevorderen.


1. Terugkerend naar de waarheid, leefden de ouderen in hun jaren '60 in de hedendaagse stad op het platteland tijdens hun jeugd en woonden ze in het landelijke leven.


2, een klein veld werken elke dag, hebben het hart om te oefenen, hebben iets te doen, kunnen actief zijn en helpen het lichaam te oefenen.


3, frisse lucht, weg van de smog is waar mensen naar uitkijken.


4, kijkend naar de blauwe lucht en witte wolken, het natuurlijke landschap van de groene bergen en groen water, zullen de oude mensen zich beter laten voelen.


5, ik heb geplant, door mezelf grootgebracht, eet het meest gerust, geen chemisch schadelijk voedsel, om voedselschade aan het lichaam te voorkomen.


6. Landbouwtechnologie die niet wordt begrepen, begeleid door professionals; licht fysiek werk wordt gedaan door de bezitter; het gebrek aan groene landbouwproductiematerialen wordt geleverd door het servicecentrum en het productieproces is gemakkelijk en gelukkig.


7. Produceer zelf biologische en groene ecologische landbouwproducten. Kinderen en kleinkinderen zullen meer komen, en er zullen meer vrienden zijn om te bezoeken en te genieten van familieplezier.


8. De landbouwproducten die door u worden geproduceerd, kunnen worden verkocht door het e-commerceplatform van de echte boer om u te helpen verkopen, wat de waarde van uw leven weerspiegelt.


9. Regelmatig samenwerken met het ziekenhuis door het servicecentrum om fysiek onderzoek, videodiagnose en -behandeling te organiseren en ziekte te voorkomen voordat het gebeurt.


10. Buren zijn allemaal gelijken, helpen elkaar, leren vaardigheden, delen ervaringen, praten en schaken op hun gemak en creëren een harmonieuze samenleving.


11, om te vermijden veel mensen rond te zien, in bed te liggen, medicijnen te nemen om medicijnen te nemen, de angst ziek te worden, negatieve effecten te verminderen.


12, afhankelijk van het milieu, goed humeur, goed eten, een goede gezondheid, geld besparen, het effect is goed. Een arts bezoeken, medicijnen nemen, injecties nemen, behandelen, in een oude wijk wonen, geld verspillen en het effect is slecht. De staat en individuen besparen geld en zijn effectief.


13. Vraag regelmatig gezondheidsexperts om lezingen, wetenschappelijke gezondheid en natuurlijke gezondheid te geven.


14. Het houten huis produceert van nature fentanyl en negatieve ionen, elimineert luchtvervuiling en is wetenschappelijk gecertificeerd. Het lang leven van houten huizen kan 9-11 jaar duren.


15. Vraag landbouwdeskundigen regelmatig om agrarische professionele kennis te leren, die de geest reflecteert van "leef voor oud, leer ouder zijn".


16. Preventief pensioen, gezond ouderdomspensioen, wetenschappelijk pensioen, aanpassing aan de natuurwetgeving, oud en innovatief pensioen.


17. Naleving van het contract van het Zhennong City Farm Park om een sociale zone van positieve kwaliteit met hoge energie te vormen.
Elke boerderij heeft een reeks patronen, een thema, een product, een culturele creatie, een verhaal, een landschap, een reeks overeenkomstige handgemaakte ambachten, een pakket, een merk, een reeks gezondheidsgewoonten, pianoschaken en schilderen, nationale ambachten overal.


Stedelijke boerderijconfiguratie


1, een houten huis, slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer, complete tas, 30-40m2 is basic, kan worden aangepast aan individuele eisen.


2, een stuk land, een stuk hout, een kas of een kippenhok, een varkensstal en andere stallen, elk met verschillende soorten landbouwproducten.


3, boommuur, bloemenmuur, houten muur rond de vier in een kleine boerderij.


4. Een reeks culturele en creatieve productnormen voor elke boerderij.
Dit innovatieve model van gezondheidszorg en oudheid stelt mensen in staat om te communiceren met de natuur, de landbouweconomie te verenigen met gezondheid en gezondheid, en het leven, leven en leven echt te verrijken. Het wordt door veel ouderen begunstigd. De vooruitzichten zijn veelbelovend. !


Clare Feng


Whatsapp / Skype: +86 136 5586 8336


Welkom bij uw advies.