Iedereen die van de natuur houdt, heeft een visie op een houten huis.

- Oct 05, 2018-

Waarschijnlijk heeft elke persoon die van de natuur houdt een idee over een houten huis. Ontspan en geniet simpelweg van het gevoel omringd te zijn door groene planten. De stammen zijn dik en warm, en ze zijn gemakkelijk te verbinden met de natuur via portieken en ramen, en het leven zal ontspannen en ontspannen zijn.


Prachtige blokhut met een grote tafel voor het huis voor barbecues en spelletjes. Of het nu gaat om een gezinsleven of een ontmoeting met vrienden, dit is een goede keuze.


Weg van de drukte van de dag, in de omhelzing van de natuur, of het nu gaat om werk en studeren, eten maken of een wandeling maken, het is vol energie.


Het ruime en rustgevende grote dak, de lichthouten muren en de schone muren creëren een subtiele rust van de architectuur. Deze houten villa ligt aan het meer en lijkt op een mix van natuur, waardoor mensen een zeer weids uitzicht hebben. De unieke smaak van het houten huis is in harmonie met de omgeving.


De stoffen banken, de grote ramen aan de houten wanden en de heldere, originele massief houten vloeren vormen een aanvulling op het dak van de boomstammen. Waar je ook gaat, je kunt blootsvoets lopen, dit is het plezier van natuurlijke en pure materialen.


De driehoekige toren van het houten huis gaat diep in de wolken en de bruine buitenmuur ligt dicht bij de kleur van de kofferbak en de grond. Dit is een privéruimte die bij u en uw gezin hoort. 'S Middags kun je de gedichten van Whitman lezen op de zolder. De bloemen en schaduwen zwaaien voor het raam. De harten van de bomen zijn geurig en de jaren zijn stil.


Waarschijnlijk heeft elk kind een droom over de zolder. De kenmerkende interne structuur ziet er heel goed uit en de balken en kolommen die naar de hemel reiken, zijn te zien in de wolken en de sterren, wat een rijke verbeelding oplevert.


Neem contact met ons op :


Clare Feng: clare@tzjiyu.com


What's up / Skype: +86 136 5586 8336


Wachtend op je condultatie.