Word verliefd op een woonruimte

- Sep 19, 2018-

De prachtige houten huizen in het land zijn bijna overal, met uitgestrekte bossen, een warm klimaat en een prachtige foto die plotseling voor je wordt getoond. Het houten huis geeft een eenvoudige en verfrissende sfeer. In dit opzichtige tijdperk lijkt het erop dat het houten huis zo eenvoudig en rustig is. Veel mensen houden van dit gevoel wanneer ze het houten huis zien.


Het houten structuurhuis ziet er erg mooi uit, net als de bouwstenen die je wilt bouwen. Het heeft verschillende stijlen, kasteelstijl, bouwstijl en bungalowbinnenplaats. Als een houten huis in een sprookje, omgeven door groene bomen, is het oneindig waanzinnig. Je kunt naar de zee kijken, kijken hoe de vermoeide vogels terugkeren naar het bos en genieten van de zonsondergang. Vancouver zit bijvoorbeeld vol met prachtige houten huizen en het is alsof je in een houten huiswereld wandelt.


In Canada gebruiken veel woongebouwen, zelfs openbare gebouwen zoals ziekenhuizen en scholen, een groot aantal houten constructies en worden ze veel gebruikt. 90% van de huizen van de Canadese bewoners zijn huizen met vakwerkhuizen. Het unieke en rustieke houten huis geeft u niet alleen een aangenaam aangenaam maar ook een warm en comfortabel gevoel. De houten huizen zijn niet alleen energiebesparend en milieuvriendelijk, maar ook warm in de winter en koel in de zomer. Ze hebben ook de voordelen van flexibel ontwerp, snelle constructie, recycleerbaarheid en goede seismische prestaties.


Als je echt het houten huis binnenloopt, denk ik, zul je voelen dat je een wereld van hout bent binnengegaan, de houtachtige hars, waar je volledig wordt vrijgelaten, je zult de ontspanning van lichaam en geest als nooit tevoren voelen. "Jiyu Wood Industry" is bereid om je eigen levensruimte te creëren.


Neem contact met ons op :


Clare Feng


clare@tzjiyu.com


Wat is er aan de hand / Skype: +86 13655868336


Bedankt en wachtend op uw advies.