Plezier van boerderij vakantie chalet

- Nov 16, 2018-

In het algemeen, is de activiteit van de boerderij nog steeds zeer rijk. Het is een prachtig ding om te wonen in een boerderij, verse boerderij eten, plezier hebben in de boerderij, plezier hebben, en brengen het weekend.


In de Europese en Amerikaanse landen waar de sector toerisme en vrije tijd wordt ontwikkeld, de vrije tijd en vakantie van de boerderij lang populair geweest. Het is vrij gemeenschappelijk om naar de boerderij voor ontspanning tijdens het weekend. Echter, China's boerderij eco-toerisme is nog in de kinderschoenen, en ieders aanvaarding van nieuwe dingen is zeer hoog. Het is van mening dat de karakteristieke houten huis boerderijen welvarend in de volgende ontwikkeling zal worden. Natuurlijk moeten wij ook aandacht te besteden aan het ontwerp van het houten huis. Het ontwerp van het houten huis is een zeer professioneel werk. Het ontwerp van het houten huis en de kwaliteit van het houten huis zijn direct gerelateerd aan het totale effect van de boerderij. Het professionele Jiyu hout bedrijf zal zeker zitten kundig voor uw goede suggesties en antwoorden geven.


In de afgelopen jaren, hebben de Chinese houten gebouwen snel ontwikkeld. Van de vastgoedontwikkeling van houten huis villas aan het enthousiasme van de markt naar de toeristenindustrie, zoals het schilderachtige houten vakantiehuizen, warmwaterbron houten huis hotels, boerderij houten huis resorts en andere sectoren van toerisme, houten draagstructuur Bouwtechnologie geweest in China. Het is de periode van de invoering van het initiële marktontwikkeling verweerde en heeft de neiging om te snel rijpen. Op hetzelfde moment, is de bouw van de houten structuur meer en meer populair bij de planning en de ontwikkeling van vrije tijd resorts en campings in schilderachtige plekjes geworden!


Contacteer ons: Clare Feng


Clare@tzjiyu.com


Whatsapp / Skype: +86 136 5586 8336