Healthy Green Life: A Conservation Method for Wooden Houses

- May 14, 2018-

Het streven van mensen naar kwaliteit van leven wordt steeds hoger, dus nu zijn veel mensen ontevreden over de omgeving waarin ze leven. Daarom zijn gezonde en originele ecologische houten huizen de doelen geworden die iedereen nastreeft. Op het moment van de bouw van het houten huis zorgde het gezamenlijke houten huis voor de kwaliteit van het houten huis in verschillende fasen, zoals het ontwerp, de selectie en de constructie van het houten huis. Deze zijn allemaal ontworpen om de levensduur van het houten huis te verlengen. De eigenaar van het houten huis moet letten op het onderhoud van het houten huis bij het gebruik van het houten huis om de verlenging van de levensduur van het houten huis beter te waarborgen.

Hoe wordt de cabine onderhouden? Hoofdzakelijk verdeeld in onderhoud binnenshuis en onderhoud buitenshuis:

De belangrijkste behoefte aan waterdicht onderhoud buitenshuis, we kunnen watergedragen beschermende verf gebruiken, deze verf kan binnendringen in het interieur van het hout voor diepe bescherming van het hout, de externe muur onderhoud cyclus is meestal 5-8 jaar, in aanvulling op de noodzaak om aandacht besteden aan een goed werk van de bescherming van insecten. Tot slot, herinner iedereen eraan milieuvriendelijke verfmaterialen te kiezen.


Onderhoud aan het interieur: Alle houten voorwerpen en meubels in de kamer hebben onderhoud nodig: houten trappen moeten tijdens het natte seizoen zorgvuldig worden ingewaxt, bij voorkeur eenmaal per 2-3 maanden. En wees voorzichtig om geen zware gewichten te gebruiken, of gebruik opzettelijk harde voorwerpen om op de trap te kloppen. Wanneer u per ongeluk de trap vervuilt, moet u een handdoek gebruiken om een beetje reinigingsmiddel in te druppelen voor reiniging.

Massief houten meubelen oppervlak aandacht besteden aan reiniging en onderhoud, massief houten meubelfilm onderhoud is het belangrijkste, omdat niet alleen de schoonheid zal beïnvloeden, de interne structuur ook een impact zal hebben, en aandacht moet besteden aan de dagelijkse schoonmaak, na het schoonmaken aandacht voor het gebruik van wasonderhoud van hoge kwaliteit. Massief houten vloeronderhoud, let op het drogen en reinigen van de vloer, om de verflaag te beschermen tegen het gebruik van alkalisch water en andere bijtende stoffen voor het reinigen, kunnen vlekken staalfluwelen gebruiken, mag het water niet worden schoongemaakt, let op naar regulier waxen onderhoud.


Nu we ons eigen houten huis hebben, moeten we goed beschermd zijn om ervoor te zorgen dat we een groen en gezond leven leiden.