Thuis op wielen

- Jul 30, 2018-

Het houten huis auto, ook bekend als de "thuis op het wiel", heeft beide functies van "kamer" en "auto". Het is een mobiele houten huis dat kan worden verplaatst en heeft de fundamentele voorzieningen die nodig zijn voor thuis.


Chalets zijn de meest populaire manier van leven in het houten huis-markt in de afgelopen jaren. De home faciliteiten in de auto zijn: beddengoed, kachel, koelkast, kast, Bank, eettafel en stoel, wassen, Airconditioning, TV, stereo en andere meubels en apparaten, kunnen worden onderverdeeld in rijden gebied, woongedeelte, slaapgedeelte, sanitair gebied In de keuken, de RV is een mode-product dat combineert "kleding, voedsel, wonen en reizen" te realiseren "life travel, reizen leven".Houten huis RVs zijn populair in het buitenland. Buiten recreatie vakanties vertegenwoordigd door RVs en vakantie hutten zijn opkomende toeristische projecten in de afgelopen jaren. In ontwikkelde landen is dit soort toeristenindustrie zeer volwassen. In China, met name in Tianjin, RV toerisme en houten huis vakanties zijn ook in de fase van de krachtige ontwikkeling, en de aanverwante bedrijfstakken evolueren snel.


Elk deel van het ontwerp van de houten huis auto is anders. Het kan worden gezegd dat elke auto houten huis uniek is. Uw auto in veel auto's van de chalet kunt u herkennen doordat het zo uniek is.


Het houten huis-RV brengt mensen een ander leven ervaring, die maakt het leven van mensen meer kleurrijke en kunt genieten van het gevoel van het leven in de natuur terwijl het reizen. Als je het nodig hebt, is Jiyu Wood bereid om aan te passen een unieke one voor u, die is zowel winderig en praktische. Waarom niet probeer het opnieuw?


Als u geïnteresseerd bent in, pls contact met mij: Clare Feng


Clare@tzjiyu.com


Wat is omhoog / Skype/Wechat: +86 13655868336


Wachten voor uw consultion.


Dank u!