Hoe is het verschil tussen Amerikaanse en Europese houten huisvilla's?

- Nov 14, 2018-

Anders dan bij traditionele villa's moet het houten huis dragende en andere ontwerpen hebben. Het moet alleen worden geëgaliseerd om het hoofdlagerspunt te plaatsen dat moet worden versterkt met stalen onderdelen. Het gebouw is gebouwd als bouwstenen. Het gebruikte hout wordt in de fabriek op de bouwplaats gesneden en gevormd. Het kan worden geassembleerd, wat de bouwtijd aanzienlijk bespaart. De algemene houten villa heeft een windbelasting van 8 kwaliteiten en een levensduur van meer dan 50 jaar. Het hout en de gebruikte isolatiematerialen zijn milieuvriendelijker. In de afgelopen jaren zijn binnenlandse gebouwen beter gepromoot omdat de volledig houten structuur nul vervuiling kan bereiken en de beste keuze is voor moderne gezondheidsgebouwen.


American Wood Villa:


Houten villa in Noord-Amerikaanse stijl. De materialen zijn allemaal houtblokken (15 - 20 cm dik). Het hoofdframe, de muur en de liggers zijn allemaal gemaakt van boomstammen en het hoofdframe is zichtbaar na montage, zodat u het frame van het hele houten huis in één oogopslag kunt zien. Het logmateriaal is energiebesparend en milieuvriendelijk, heeft goede thermische isolatieprestaties, is schokbestendig en windbestendig, duurzaam, brandveilig en vochtbestendig en isolerend geluid (om te voldoen aan de vereisten van brandveilige bouwvoorschriften), en de bouwtijd is kort.


Het gebruik van 15 tot 20 cm dikke boomstammen is om de hele houten villa stabieler en solide te maken. Hoe minder individuele stukjes logmateriaal worden gesplitst, hoe veiliger en degelijk het geheel. Met behulp van moderne Amerikaanse technologie voor het verwerken en produceren van houten villa grondstoffen, en het is samengesteld als bouwstenen. De hele engineeringcyclus is kort en zal uw tijd niet verspillen. Het gebouwde houten huis is mooi en mooi, waardoor je een fris gevoel hebt van terug te keren naar de natuur. De dikke blokken maken het frame veiliger en stabieler. In uw werk thuis of op vakantie, in deze houten villa, kunt u ontspannen, de dikke boomstammen geven u een gevoel van veiligheid, en de houtgeur van de boomstammen zorgt ervoor dat u zich goed voelt.


Amerikaanse houten villa's kunnen worden omschreven als "de show van iedereen". Het is de thuisbasis van de droom van iedereen!


Europese houten villa:


Houten villa's in Europese stijl zijn voornamelijk gebaseerd op Finse houten villa's. Het materiaal is over het algemeen 10 cm en is niet zo dik als het Amerikaanse materiaal. Finse houten villa's zien er klein uit. Finland is de geboorteplaats van de kerstman. Het houten huis is ook zo klein en eenvoudig als een sprookje. Er is geen Amerikaanse houten villa-atmosfeer en ruig. Het visuele effect is niet sterk. De bebouwde houten villa zal ook inferieur zijn aan de houten villa in Amerikaanse stijl in termen van veiligheid en stabiliteit. De Europese stijl is overwegend klein en voortreffelijk, en er is niet zo'n dominante wind in het geheel.


Na het vergelijken van de twee, vindt u twee verschillende schoonheid. De dikke houtblokken in houten villa's in Amerikaanse stijl geven je een gevoel van veiligheid, en het uiterlijk is mooi en genereus, waardoor je een gevoel van onbeschoftheid hebt. De prachtige elegantie van houten villa's in Europese stijl is ook van u. De ideale drager voor een leven van hoge kwaliteit.


Neem contact met ons op: Clare Feng


clare@tzjiyu.com


Whatsapp / Skype: +86 136 5586 8336