Hoe maak je een karakteristiek houten huis met een ziel?

- Feb 27, 2019-

De B & B biedt een hoogwaardige, gediversifieerde accommodatie voor toeristen, en trekt kapitaal aan uit alle lagen van de bevolking met grote winstgevendheid. Aan de andere kant, onder de glamoureuze uitstraling van de homestay, lijden veel gastheren, en de enorme operationele druk heeft hen een dilemma bezorgd. Waarom is de homestay zo populair? Waar moet ik op letten bij het doen van een speciale woning?


Waarom is het huis zo populair?


1. Geconfronteerd met het publiek, terugkeren naar het origineel, met de kenmerken


In tegenstelling tot traditionele hotelhotels, is B & B een woonwijk die zijn eigen woonvrije ruimte gebruikt, gecombineerd met lokale geesteswetenschappen, natuurlijke landschappen, ecologische milieufactoren, en landbouw-, bosbouw-, veeteelt- en veeteeltproductieactiviteiten om in gezinsverband te opereren. Het is populair omdat het mensen in staat stelt om de lokale gebruiken te ervaren, de warme gastvrijheid van de eigenaar te voelen en anders te ervaren dan het verleden.


2, om te voldoen aan de individuele behoeften van jonge mensen

Laat jonge mensen de leefgewoonten van het platteland ervaren. In de traditionele landbouwdorpen zijn er naast het bieden van landelijke landschappen en het ervaren van het landelijke leven ook ervaringsactiviteiten in de landbouwproductie, het ondersteunen van sightseeing-boomgaarden, het bezoeken van moestuinen en het bezoeken van theetuinen. Met cultuur en kunst is er ruimte voor ontwikkeling. Toeristen stoppen meer en meer, zwemmen in de bergdorpen en genieten van het langzame leven op het platteland.


Waar moet je op letten bij het maken van een blokhut?

Het houten huis is zo populair dat de winstgevendheid de deelname van kapitaal uit alle lagen van de bevolking aantrekt. Het is echter alleen wanneer u vertrekt vanuit de behoeften dat u een speciale homestay kunt maken. Een gastgezin met een ziel kan reizigers vasthouden.

1, eenvoudige kopie moeilijk te produceren

Veel dakloze huizenkopers willen altijd het meeste rundvee-ontwerp in hun eigen werken en bedrijven stoppen. Het lijkt erop dat zolang er zo'n koeienontwerp is, alle dingen zijn gedaan. Design is absoluut niet de kerncompetentie van de homestay. Met andere woorden, kopieer de meest sensationele herberg van Lijiang naar jou, kopieer het naakte hartdal naar je ravijn en maak het opnieuw. Het laatste dat naar buiten komt, is een lappendeken van "vier onwaarschijnlijkheden". In de ervaring van anderen, kan het doen van de homestay in je eigen geest een geest voortzetten.


2. De mensheid is een belangrijk onderdeel van het hotel.


De kernconcurrentievermogen van homestays is mensen. Het management van mensen en teams in normaal bedrijfsbeheer is een sleutelfactor in het concurrentievermogen van ondernemingen. Dit is belangrijker in de homestay. Allereerst bieden de homestays klanten niet-standaardproducten. Op dit moment kunnen klanten het gevoel hebben dat uw producten goed zijn, dat wil zeggen, de connotatie en sfeer. Dit soort sfeer wordt gecreëerd door het operatieteam en de omliggende boeren, dus mensen zijn in de homestay. Centreren is de kerncompetitiviteit. Het experiment doet denken aan de oorspronkelijke Dali en Lijiang, de vroegste manier van homestay, de comfortabele is de zonnebadende hond in de tuin, de baas die gitaar speelt en een zwaar nummer zingt, of met je praat over het verhaal. Stuur de baas.


3, bed & breakfast doen, selectie van de site is de sleutel

De belangrijkste factor in de homestay van de homestay is de locatieselectie. De provincies met de beste binnenlandse ontwikkelingen in de geboorteplaats bevinden zich in Zhejiang, omdat het oostelijke deel van de provincie Zhejiang een grote hoeveelheid consumentenvraag en bevolkingsaantal uitstraalt. Heb je zoveel verhalen over het plaatsen van naakte harten in de westelijke regio? Goede projecten vereisen ook een goede selectie van de site. Toen de eerste indruk van de Zhang Yimou-reeks van indrukken "Hainan-eiland" bijvoorbeeld de regering veel geld gaf om de site in Haikou, de provinciale hoofdstad, te introduceren, willen ze een optreden gebruiken om klanten te behouden en aan te trekken, en eindelijk gezegd om tientallen miljoenen te verliezen. Als dit project in Sanya wordt geplaatst, heeft een zogenaamde Russische autoshow in Sanya in één nacht 2,3 duizend bezoekers, wat het resultaat is van verschillende locatieselectie van projecten met een goed merk.


4, er moet een keuze zijn tussen rede en gevoelens

De invloed van idealen en realiteit op de planning en werking van de homestay is nog steeds erg groot. In het begin waren de investeerders van de gastverblijven voornamelijk ontwerpers van architectuur en landschap, beoefenaars van de hotelindustrie en de bedienden van de ondernemingen in het noorden en het noorden. Gevoelens en idealen domineren de daaropvolgende planning en vormgeving van deze groep mensen, en hebben ook invloed op het beheer na de bouw. Het moet echter realistisch worden gezegd dat in de vervolgoperatie van dit type gastgezin, wanneer de werkdruk niet sterk is, de concurrentievoorwaarden niet fel zijn, het voortbestaan goed is, de marktomgeving en de werkdruk iets groter zijn en het beheer zal plaatsvinden. De zwakte en de uitputting van de werking, dit is het begin en het heden van de gastgezinnen van Lijiang en Dali.

In de hittegolf van veel gastgezinnen, het deel van mensen die hun gevoelens en idealen verlaten, behoren de rest tot het gebied van investeren op dit gebied omdat ze een goed beleid, goede netwerkbronnen en een goede financiële situatie zien. Practitioner. Echter, de koude en ijskopie, de beslissing zonder de excursie, impulsief, een passie en uiteindelijk een tragedie.


Wees een soulvolle homestay


Ik heb het over het hotel gehad, maar het woord is nog niet volledig erkend op het vasteland. We hebben de herberg gehoord, die een privéwoning is. Alleen de modus van het hotel is gestegen, maar we zien het alleen in het kopiëren en we hebben niet echt een homestay met zielen gemaakt. B & B's in Taiwan worden ook in het buitenland bestudeerd, maar ze hebben hun eigen lokale kenmerken en gebruiken gecombineerd.Neem contact met ons op :


Clare Feng


Whatsapp / Skype: +86 136 5586 8336


Welkom bij consulting.