Verbetering van de technologie om de veelzijdige ontwikkeling van houten huizen

- Feb 24, 2018-

De twee belangrijkste problemen van moderne houten huis zijn de uitbreiding van de muur als gevolg van de wijziging van het watergehalte, en te handhaven van de structurele sterkte en stabiliteit van de houten draagstructuur.


De buiten fineer kunt de natuurlijke kleur buiten hout speciale verf beter het hout te beschermen tegen de plaatselijke omgeving, zoals hoge temperaturen, hoge luchtvochtigheid en andere lokale omgeving tegen de erosie van insectenplagen.


Teneinde beter de kenmerken van natuurlijke houten materiaal Park, in het cabine-interieur met houten panelen voor eenvoudige decoratie, en de houten lat. zijn geselecteerd lang natuurlijke knopen, het hele cabine interieur heeft een sterk landelijk sfeer.


Noord-Amerikaanse moderne houten gebouwen zijn zeer gelijkaardig aan die van het oude China. Het verschil is dat de technologie is verbeterd in de beheersing van hout vervorming en muur en bouw structuur kracht, waardoor de architecturale stijl die oorspronkelijk alleen sommige kleine houten huizen boven op de heuvel kunt maken. Het is tegenwoordig een grote schaal geselecteerde architecturale stijl van vele golfclubs en high-end vakantieclubs.