In een Franse hut op het platteland, met een voorliefde voor het leven.

- Apr 23, 2018-

In veel gevallen is schoonheid slechts een inlandse consensus. Maar soms zal sommige speelse schoonheid ook het bestaan van de regio overstijgen, zodat mensen op andere plaatsen op het eerste gezicht, dag en nacht verliefd worden en ernaar uitkijken. Van de vele bouwstijlen in het Westen bijvoorbeeld, is het houten dak van het "visgraat" en het "Tijgerraam" het populairst in het Oosten.

Europese architecturale kunst geeft de voorkeur aan dikke, eenvoudige stenen omringd door vier stenen muren, zoals een doos in de lucht. Tenslotte werd een traditionele vorm van hellend dak toegevoegd aan de "box" om het huis te bedekken. Dus hij brouwde een arthouse van Guxiangguyun en werd populair. Het houten dak is altijd stil om het gebouw meer verfijnd en mooier te maken. Elke keer dat we zo'n gebouw tegenkomen, laten we het in het hart achter.

Natuurlijk is dit soort schoonheid niet alleen het credo van een persoon, schoonheid is immers vaak niet onafhankelijk van het bestaan van zulke dingen. Alsof de bloemen groene bladeren hadden, zo ook de constructie van het houten dak. De beste folie voor de schoonheid van houten daken moet de oorspronkelijke inheemse vegetatie, comfortabel en rustig stadsleven zijn. Anders zal de schoonheid ongetwijfeld sterk worden verminderd.

Misschien komt de schoonheid van het houten dak meer uit het hart, naast de uiterlijke schoonheid, maar ook het streven naar en de liefde voor de natuur en het inheemse leven. Dus, aan de voet van de Qingshan-berg, aan de oevers van het stille meer, in het bos op het platteland, in het huis onder het houten dak, kijk naar de zonsopgang en zonsondergang, luister naar de regen en sla de weegbree, en graaf de sterren. Zelfs als je er rustig in zit, zal je hart zich intiemer voelen met al het leven, de activiteiten en het comfort dat de natuur je heeft gegeven.

Het rustige leven is een geest van het carnaval, in de vrede van passie, in de passie om te genieten van de aard van het rustige en natuurlijke.

Soms denken we dat deze dynamische schoonheid in poëzie en verre plaatsen is. In feite is deze afstand niet ver weg, de tijd, het concept van een stap verwijderd. Als je van je hart houdt, is het op het boerenmeer, tussen de zee van bloemen, laat Jiyu een Franse stad voor je bouwen, bouw je een "visgraat" "Trogvenster" logdakvilla. Luister naar de wind en kijk naar de wolken.