Is het blokhut duurzaam?

- Jun 27, 2018-

In de moderne architectuur springen hoogbouw uit en benadrukken het symbool van de beschaving dat door moderne technologie tot ons is gebracht. Dit is de mainstream en de trend van stedelijke ontwikkeling. Volgens dit soort denken zouden mensen over het algemeen in dergelijke gebouwen moeten leven. Echter, volgens statistische gegevens in Europa en de Verenigde Staten, kiezen mensen over het algemeen houten huizen als hun huizen, en hoge gebouwen zijn gewoon normale tijden. Wat is de reden voor gebruik op kantoor? Is het beter dan een hoogbouw?


In gevolg, dit is onlosmakelijk verbonden met de uitstekende prestaties van houten hutten. Er zijn veel uitstekende eigenschappen van houten hutten die onvergelijkbaar zijn met moderne architectuur. Mensen zijn wijze wezens. Welke soort en tijden zijn beter, en er zullen keuzes zijn in vergelijking. In Europa en de Verenigde Staten kiezen mensen over het algemeen voor houten huizen als ideale woning. Ongetwijfeld kan worden aangetoond dat houten huizen meer geschikt zijn om te wonen dan hoogbouw, en het comfort is zeker veel hoger.


In het licht van de lage ontwikkeling van de houten woningbouw in China hebben mensen in het algemeen twijfels geuit over de duurzaamheid van houten huizen. Daarom uitten zij hun zorgen bij het kopen van houten huizen. Hier, hoe kan Jiyu Wood Industry de duurzaamheid van houten huizen analyseren? ?


De hoogbouw om ons heen zijn allemaal gemaakt van gewapend beton. Dit heeft een chemisch effect en heeft goede stabiliteit getoond op het moment van constructie. Vanwege het langdurige bestaan van chemische reacties zal de constructie van gewapend beton langzaam zijn. Laat langzaam de degradatie van de stabiliteit zien, zodat het kraken van het dak en het verouderen van de muur precies hetzelfde zijn.Dan komen de hutten, het hout dat in de hutten wordt gebruikt, van de bomen. Tijdens het groeiproces hebben de bomen de leiding over de doop van de natuur en worden ze onderworpen aan verschillende tests, zoals blootstelling aan wind en zon, en tenslotte groeien ze rechtop en trots. Hoewel de bomen zijn gesneden om verschillende soorten hout te produceren, blijft de uitstekende prestatie van de bomen bewaard. Daarom is de duurzaamheid van de hutten de erkenning waard. Hutten in Europa en de Verenigde Staten worden bijvoorbeeld al meer dan 100 jaar overal gebruikt. Uiteraard bewijst dit ook sterk dat de duurzaamheid van het blokhut erg hoog is.