Kennisuitwisseling | Chalet onderhoud

- Aug 20, 2018-

Het streven van mensen naar kwaliteit van leven wordt steeds hoger, zoveel mensen zijn nu ontevreden over de omgeving waarin ze nu leven, dus gezonde en originele houten huizen zijn het doel geworden dat iedereen nastreeft.


Wanneer het houten huis is gebouwd, garandeert Jiyu houten huis de kwaliteit van het houten huis in verschillende stadia van ontwerp, materiaalkeuze en constructie van het houten huis. Deze moeten de levensduur van het houten huis verlengen en de eigenaar van het houten huis moet letten op het onderhoud van het houten huis bij het gebruik van het houten huis om het gebruik van het houten huis beter te waarborgen. Verlengde levensduur.


Hoe het houten huis te beschermen? Hoofdzakelijk verdeeld in onderhoud binnenshuis en onderhoud buitenshuis:


Buiten moet vooral waterdicht en onderhoud nodig zijn. We kunnen op water gebaseerde beschermende verf gebruiken, die in het hout kan binnendringen om het hout diep te beschermen. De onderhoudsperiode van de buitenmuur is meestal 5-8 jaar. Bovendien moeten we aandacht besteden aan de ongediertebestrijding. Vergeet ten slotte iedereen om milieuvriendelijke verf te kiezen.


Onderhoud binnenshuis: Alle houten voorwerpen in de kamer moeten worden onderhouden: houten trappen moeten in het natte seizoen worden bewaard, bij voorkeur 2-3 maanden, en voorzichtig zijn om geen zware voorwerpen te gebruiken, of bewust hard worden gebruikt wanneer het object de trap opkomt en per ongeluk de trap vervuilt, moet deze worden schoongemaakt met een handdoek en een beetje afwasmiddel.


Massief houten meubilair oppervlak aandacht reiniging en onderhoud: massief houten meubilair verf film onderhoud is het belangrijkste, omdat het niet alleen van invloed op de esthetiek, het zal ook van invloed zijn de interne structuur, en moeten aandacht besteden aan de dagelijkse schoonmaak, na het schoonmaken, te betalen aandacht voor het gebruik van hoge kwaliteit wax voor uitharding.


Onderhoud van massieve houten vloeren: let op de droge en schone vloer. Om de verffilm te beschermen, is het verboden om alkalisch water en andere bijtende stoffen te gebruiken voor reiniging. De vlek kan worden gewreven met staalwol. Gebruik nooit water om te reinigen. Besteed aandacht aan normaal waxen onderhoud.


Aangezien we ons eigen houten huis hebben, moeten we het beschermen zodat we een gezond en gezond leven kunnen garanderen.