Gelaagde box house

- Nov 24, 2018-

Dit bevindt zich in de Pacific Northwest.

Houten structuur privévilla

De hele villa bestaat uit meerdere vierkante vakken

En zich uitstrekken over de rotsachtige heuvel


Het huis werd gerepareerd op het eiland San Juan

Op een helling bedekt met kei

Dichtbij de Washington Coast-eilanden


Klant is een gepensioneerd stel

Ze vroegen om een onconventioneel huis te bouwen

Ook om te worden geïntegreerd in de scènes van de natuur


Gebouwen integreren in het landschap

Heb creatieve oplossingen nodig

En gedurfde klanten


Ontwerpideeën bestaan uit woningen van verschillende groottes

Deze dozen zijn langs de heuvel gebouwd

Rijk aan omringend terrein

Wanneer de hoogte van de doos daalt

Het blootgestelde dak wordt een met gras begroeid terras


Voor kamers met uitzicht op de zee

Grote glazen deuren

Introduceerde voldoende daglicht

En vormde een sterke verbinding met het landschap


Het huis beslaat een oppervlakte van ongeveer 300 vierkante meter


Er zijn vier verschillende verdiepingen

De eerste verdieping bevat een open woonkamer

Restaurant en keuken

een leeshoek en een kantoor

De slaapkamer bevindt zich aan de onderkant

De kamer en de kunststudio bevinden zich op de bovenste twee verdiepingen.

Vloer, kast en wandpaneel

Ze gebruiken allemaal verschillende houttinten


Neem contact met ons op :


Clare Feng


clare@tzjiyu.com


Whatsapp / Skype: +86 136 5586 8336