Log huis constructie

- Jul 13, 2018-

In Noord-Amerika, Japan, Duitsland, Zwitserland en Noord-Europa, als je met mensen praat over Log Home - het oorspronkelijke huis, zal bijna iedereen dit tegen je zeggen: "Een houten huis! Het is mijn droom! "Betekent het blokhuis. Het is mijn droom. Het is inderdaad de hoogste staat van huisvesting waar miljoenen mensen van dromen. Je kunt je een blokhut, een bergmeer, een warme open haard, originele geur, natuurlijke schoonheid voorstellen, hoe po√ętisch!


In het Engels noemen mensen Log Home, (Thuis is de betekenis van thuis) deze warme en mooie woorden, bijna geen huishuizen, gebouwen bouwen en andere woorden zonder emotie, waaruit blijkt dat mensen van het oorspronkelijke huis houden.


Log-gebouwen staan bekend als ecologische huizen in de 21e eeuw. Mensen hebben een natuurlijke affiniteit met bomen en hout. Het gevoel van een loggebouw is wezenlijk anders dan dat van een huis gebouwd van cement, baksteen, steen, plastic, metaal, enz. U kunt zich bijvoorbeeld erg warm voelen om te liggen, te zitten of op blote voeten op het hout te staan. Integendeel, je zult het koud hebben op cement of steen. Tegenwoordig zijn mensen steeds meer moe van de hoogbouw van de stad, alleen dit unieke blokhut kan je naar de perfecte staat brengen om terug te keren naar het onroerend goed.


Het is waar dat het houten huis kan ademen, natuurlijk niet ademen als een dier. Het verwijst naar de eigenschappen van hout bij het regelen van temperatuur en vochtigheid.


Hout is een poreus materiaal met een kleine thermische geleidbaarheid en is een slechte warmtegeleider. De interne structuur van het hout is vergelijkbaar met een spons, die water kan absorberen of afvoeren volgens de verandering van vochtigheid in de omgeving, waardoor de temperatuur en vochtigheid van het houten huis worden aangepast. Hout is een natuurlijk materiaal. Wanneer de luchtvochtigheid hoog is, zal het huis automatisch vocht opnemen. Wanneer het droog is, zal het water uit zijn eigen cellen vrijkomen, zoals dezelfde natuurlijke airconditioner. Dit is niet vergelijkbaar met andere materialen. Onderzoek door het National Laboratory van New York in de Verenigde Staten bewijst dat het enige gebouw ter wereld dat als een echt groen gebouw kan worden beschouwd - het houten huis, 50% energiezuiniger is dan de gemiddelde behuizing van cement en bakstenen.


Het is bekend dat bomen zuurstof uitstralen en koolstofdioxide inademen, net als mensen. Het kan worden gezien dat bomen de heilzame vrienden van mensen zijn, en houten huizen zijn de zuurstof van menselijke wezens. Eco-vriendelijke gebouwen zijn diep geworteld in de gezondheid van mensen. Daarom leven mensen steeds meer in een huis dat zal ademen.