Lang leve houten huizen kunnen het leven verlengen

- Mar 05, 2018-

  1. De Fin en negatieve ionen (luchtvitaminen) in houten huizen zijn tientallen tot honderden malen hoger dan die van gebouwen van gewapend beton. Ferfino en negatieve ionen zijn de stoffen die moderne bosbassers hebben vermenigvuldigd, om bacteriën in de lucht te doden, om menselijke ziekten te bevatten en om de immuniteit te verbeteren. Het is duidelijk dat het verbeteren van de concentratie, lagere bloeddruk, stabiel menselijk autonoom zenuwstelsel, zodat mensen zich comfortabel voelen en duidelijk effect hebben op het lichaam herstel, en radonstraling is erg laag, de cabine radon concentratie in slechts 7 18Bg / m3, geen schade aan het menselijk lichaam .

  2. In vergelijking met dezelfde leefomgeving in de pure houtomgeving, de twee in het immuunsysteem, seksuele, reproductieve en andere aspecten van het verschil ongeveer 42%. De eerste is de beste leefruimte voor moderne mensen.

  3. hout kan de ultraviolette stralen van de zon absorberen, de schade aan het menselijk lichaam door ultraviolet licht verminderen en ook het infrarood weerkaatsen. Hout is een poreus materiaal, het oppervlak zal een kleine concave en convexe vormen, in het licht van straling zal het een deel van het licht diffunderen of absorberen. Dus het maakt het verblindende licht zachter. Als gevolg hiervan hebben houten huizen de kleinste visuele zenuwstimulatie.

  4. Hout is een soort poreus materiaal met een kleine thermische geleidbaarheid en is een slechte geleider van warmte. Het speelt een bepaalde rol bij het regelen van de temperatuur in de woonkamer. Het kan mensen warme gevoelens geven in de koude winter, die niet te vergelijken is met andere bouwmaterialen. De vochteigenschappen van hout zijn een van de unieke eigenschappen van hout. De vochtopname en -desorptie van hout kan de verandering van de luchtvochtigheid in het hout direct verminderen. Een vergelijkende studie van betonnen gebouwen en houten huizen laat zien dat de gemiddelde vochtigheidsgraad van houten huizen 8-10% lager is dan die van betonnen gebouwen. Het veranderbereik wordt gehandhaafd op 60-80%, wat het dichtst bij de relatieve vochtigheidsgraad van de beste leefomgeving van 60% ligt.

  5. De huizen in de houtstructuur hebben een goede seismische weerstand. Japan leefde 95 jaar na de aardbeving in Kobe grotendeels uit houten huizen. Het blokhuis is gemaakt van puur hout met unieke houtachtige groeven, met een stabiele structuur, uitstekende taaiheid en hogere algehele seismische prestaties.

  6. Kortom, langlevende houten huizen zijn gebonden aan een lang leven.