Langdurig leven in een houten huis kan het leven verlengen

- Sep 25, 2018-

Niemand zal ontkennen dat het leven steeds kostbaarder wordt. De mensen van vandaag eisen niet alleen een gezond lichaam, maar ook een gezonde leefruimte. Het chalet zal mensen tevreden stellen die op zoek zijn naar een leven van hoge kwaliteit en die streven naar gezondheid en een lange levensduur. Omdat de omgeving gevormd door houtmaterialen de levensomstandigheden van dieren kan reguleren, heeft een buitenlandse instelling die gespecialiseerd is in menselijke natuurwetenschappen dit onderzocht. In de 30 onderzochte gevallen woonden ze lange tijd in houten huizen en woonden 30 lange tijd in gewapende betonnen huizen. Onder de mensen in het midden is de eerste 9-11 jaar ouder dan de laatste!


De onderzoekers vonden de volgende redenen:


1. De fentanyl en negatieve ionen (luchtvitamines) in houten huizen zijn enkele tientallen tot honderden keren hoger dan huizen in gewapend beton. Fendoline en anion zijn stoffen die moderne boswachters tegenhouden, bacteriën in de lucht kunnen doden, ziekten bij de mens kunnen indammen en de immuniteit kunnen verbeteren. Het heeft duidelijke effecten op het herstellen van het menselijk lichaam, het verbeteren van de aandacht, het verlagen van de bloeddruk en het kalmeren van de zelfdiscipline van het menselijk lichaam, zodat de stemming van mensen verfrissend is en de hoeveelheid sputum extreem laag is. De concentratie van kakkerlakken in het houten huis is slechts 7-18 Bg / m3, wat onschadelijk is voor het menselijk lichaam. .


2. Vergeleken met hetzelfde organisme in de concrete omgeving, verschilt de zuivere houtomgeving met ongeveer 42% in termen van immuniteit, seksuele begeerte en voortplanting. De eerste is de beste leefruimte voor moderne mensen.


3. hout kan de ultraviolette stralen in de zon absorberen, de schade van ultraviolette stralen aan het menselijk lichaam verminderen en tegelijkertijd infraroodstralen reflecteren. Hout is een poreus materiaal en kleine onregelmatigheden worden op het oppervlak gevormd. Onder de verlichting van het licht zal het een deel van het licht diffuus reflecteren of absorberen. Dus het maakt het duizelingwekkende licht zacht. Daarom hebben houten huizen minimale visuele zenuwstimulatie voor de mens.


4. Hout is een poreus materiaal met een kleine thermische geleidbaarheid en is een slechte warmtegeleider. Het heeft een bepaald regulerend effect op de temperatuur van de woonkamer. In de koude winter kunnen mensen zich warm voelen, wat onvergelijkbaar is met andere bouwmaterialen. De vochtregulerende eigenschappen van hout zijn een van de unieke eigenschappen van hout. De vochtopname en -desorptie van hout zelf vermindert direct de vochtigheidsveranderingen in de kamer. Een vergelijkende studie van betonnen huizen en houten huizen laat zien dat de jaarlijkse gemiddelde luchtvochtigheid van houten huizen 8-10% lager is dan die van betonnen gebouwen, en het variatiebereik wordt gehandhaafd op 60-80%. Dit is de meest relevante indicator voor de relatieve luchtvochtigheid van 60%. Dichtbij.


5. Houten structuurhuizen hebben goede aardbevingsbestendigheid. De meeste huizen die de aardbeving in Kobe in 1995 in Japan overleefden waren houten huizen. Het blokhut is gemaakt van puur hout en heeft een unieke houten groef. Het heeft een stabiele structuur, uitstekende taaiheid en hogere algehele seismische prestaties.

Kortom, langdurig leven in een houten huis zal ongetwijfeld langer leven.


Helder water en groene berg, blauwe lucht en witte wolken, geurige vierwild. Het chique houten huis heeft een natuurlijke stijl die past bij het schone water van het groene gras, waardoor mensen kunnen leven zonder de stijfheid en stijfheid van het beton te voelen. Door de natuurlijke stijl voelt het alsof het wordt vrijgegeven in de enorme wereld. De elegante melodie van het houten huis zal lang in uw geheugen blijven hangen.


Clare Feng: clare@tzjiyu.com


Wat is er aan de hand / Skype: +86 13655868336


Welkom bij uw condulting.