Mooie zomer huisontwerp

- Feb 07, 2018-

Deze bescheiden hout beklede huis is de belichaming van huisje chique! Het ontwerp van de cabine door de architecten opOntwerp Blitzopgenomen van een 500-sq.-ft. uitbreiding van een bestaande 600-sq.-ft. huis, oorspronkelijk gebouwd in 1942 als een zomer thuis hier in west Sebastopol (Californië). Deze eigenschap ongedwongen vakantie was gerenoveerd en nieuw leven ingeblazen met moderne functie en flair en nu dient als hoofdverblijfplaats van de familie. De natuurlijke huisontwerp is geïnspireerd door de omgeving van bos, instellen van de Toon voor de look en feel van de houten woning, namelijk die van natuurlijke materialen, licht en uitzicht, met een uitgesproken hedendaagse rand als het ging om meubels en kunst.

wood forest home with modern interiors and timber finishings 1 thumb 630xauto 36220 Lovely Summer House Design


Volgens de architecten was"vanaf het begin het duidelijk dat dit project had de potentie om iets meer dan een eenvoudige aanvulling, en dat het hele Parlement zou kunnen worden omgezet in iets heel bijzonders. Onder redwoods en in een prachtige locatie grenzend aan een seizoensgebonden kreek namen we de gelegenheid om te vieren van de instelling en een rustig toevluchtsoord voor de eigenaren maken."

wood-forest-home-with-modern-interiors-and-timber-finishings-3.jpg

Deze home hout is bekleed is ceder gevelbekleding en omringd door een houten dek, biedt volop f buiten leefruimte en buiten inspiratie, binnen en buiten.

wood-forest-home-with-modern-interiors-and-timber-finishings-4.jpg

KIJK IN GALLERY