Zaken die aandacht behoeven bij de verwerking van corrosiewerend hout

- Feb 27, 2018-

Antiseptisch hout is het gewone hout na kunstmatige chemische conserveermiddelen, het heeft anticorrosie-, vochtbestendige, fungicide, meeldauwbestendige en waterbestendige eigenschappen. De volgende punten moeten worden gedaan.


Een. Zorg ervoor dat u de juiste antiseptische behandeling kiest. Sommige behandeld hout en roestwerende hout zijn beperkt tot specifieke toepassingen, dus het is het beste niet voor niet-professioneel personeel om het antiseptische hout te behandelen zonder toestemming.


Twee, om ervoor te zorgen dat in het houtverduurzamingshandschoenen handschoenen onbeschermd verwerken, minimaliseren corrosie hout of hout om je huid te raken.


Drie, voorwaardelijk stof kan worden overwogen met een masker, waardoor de inademing van toxische stoffen die tijdens de productie van antiseptisch hout worden geproduceerd sterk kan worden verminderd, of kan worden voorkomen dat het monster wordt ingeademd tijdens het conserveringsproces. Weet je, zelfs als het object geen conserveringshout is maar een gewoon hout, kan het de menselijke luchtwegen direct stimuleren.


Vier, verbrand het behandelde hout niet. Hout, met name eiken hardhout, houtverduurzamingsmiddel, gecarboniseerd hout enz. Zullen giftige chemicaliën in de rook afgeven, langdurige inhalatie of eenmalige overmatige inhalatie kan kanker veroorzaken.


Vijf, het gebruik van houtwasolie of verf, vernis en andere soorten afdichtingsmiddelen in het proces van roestwerende.


Zes, sommige houtverduurzamingsmiddelen zullen in de grond infiltreren en door planten worden opgenomen. Als u van plan bent om dit land te blijven gebruiken, probeer directe blootstelling aan hout, verf of andere chemicaliën te vermijden, of u kunt de NPIC-manier nemen om de schade op de lange termijn aan het milieu tijdens de productie van antiseptisch hout tot een minimum te beperken.