Roerende cabine

- Jul 25, 2018-

Het woord "bewegen" is niet onbekend voor de meeste mensen, en het is ook zeer ervaren, met name voor het huren van een familie. Het kan worden gezegd dat eenmaal verplaatsen is een proces van "werkende mensen en kwetsen geld", dus dit maakt veel mensen hebben een mate van verkleuring als ze praten over het verplaatsen. Maar tegenwoordig, er is zo een huis dat ons toelaat om vrijelijk en zonder enige inspanning, het is een houten huis auto.


De vorm van een houten huis RV is als een huis. Het heeft slechts een binnenruimte van ongeveer 20 vierkante meter, maar het herbergt alle elementen van een "thuis" zoals een woonkamer, een bed, een keuken, een badkamer, een enz., die doet me denken aan "the sparrow is klein en volledige." Deze warme idioom.


Deze functie van de houten huis auto heeft zijn geliefd bij veel jonge mensen. Het is niet alleen gemakkelijk te verplaatsen, maar ook zeer persoonlijk. Het is niet inferieur aan andere gebouwen, en het heeft alles in. Laten we lopen in het houten huis-auto en kijken naar de structurele regeling binnen. Vinden we dat de meubels binnen de RV all-inclusive is. Het is bijna hetzelfde als de gewone houten huis. Zelfs het woord is een houten vloer. Het is zeer comfortabel te gebruiken. Er wordt gezegd dat afgezien van het feit dat de Stichting wordt gevormd door wielen, er geen verschil tussen de andere aspecten en het houten huis is.Wanneer u denkt over het verplaatsen van in de toekomst, kunt u direct het chalet nemen en bewaar het. Het bespaart tijd en moeite, en wat nog belangrijker is, kunnen we onze leefomgeving vaak veranderen. Dit soort leven is net als het toerisme. Het is zo slecht!


Ons bedrijf heeft zich ingezet voor de vervaardiging van houten huizen voor meer dan 10 jaar en heeft ervaren en exquise vakmanschap. Voor degenen die geïnteresseerd in bent of vragen hebt over verschillende houten huizen, kunt u de hotline onder en welkom voor een bezoek aan ons bedrijf. Jiyu Wood wacht op u!


Contact met mij: Clare Feng clare@tzjiyu.com


Wat is /Skype /Wechat: +86 13655868336


Welkom op uw raadpleging.