Noordse cabine leven, het creëren van een zonnig groen warm hart

- Dec 13, 2018-

De toegangsdeur wordt geleid door de gebogen tv-muur. Het oog is een helder raamkozijn omgeven door massief hout. De strakke schouders lijken in een oogwenk te ontspannen. De grote, kamerhoge ramen, die op het platform kunnen worden geplaatst, strekken zich uit in de achterkant van de achterwand van de bank en verbinden de speelruimten met openingen aan beide zijden.


De eenvoudige veranda is omgeven door hooghangende schoenenkasten. Het houten rooster blokkeert de ingangslijn van het zicht enigszins boven de lage kast en de slippers kunnen onder de ophanging worden geplaatst. Het meest bijzonder zijn de zeshoekige vloertegels, zoals het Noordse zeewater en ijs en sneeuw, helemaal tot aan de keukenruimte. De green is willekeurig hangend en de geleidelijk grijze en grijsblauwe muren creëren een frisse en rustige kleur en er is ook een opslagruimte.


Het originele plafond is enigszins hellend en er is een balk en kolom op de achterwand van de tv-muur en de bank. De verborgen airconditioner is hierboven verborgen en twee opzettelijke houten structuren zijn toegevoegd. Indirecte verlichting is geïnstalleerd aan de boven- en onderkant. Onder het beeld zijn de tekortkomingen van de oorspronkelijke scheefheid het steile dak van de Noordse hutten geworden, waardoor een vakantiesfeer is ontstaan. De houten balken strekken zich uit boven de kamerhoge ramen en maken gebruik van de diepte van het kozijn om een praktische opbergkast te maken.


De speelkamer met zonlicht en kleurrijke ruimte is op een aparte manier verbonden met het publieke domein om een soepele retourlijn te vormen.


De hoofdslaapkamer heeft een opslag met grote capaciteit en het raam gaat verder met het ontwerp van het woonkamerraam en de gordijndozen worden allemaal verzameld, zodat de eigenaar lui kan genieten van het raam.


Neem contact met ons op :


Clare Feng


clare@tzjiyu.com


Whatsapp / Skype: +86 136 5586 8336


Bedankt en wachtend op uw advies!