Pastoraal landschap | goede gezondheid accommodatie

- Aug 24, 2018-

Ik denk dat de meeste mensen die wonen in de stad een gevoel, moe van het onderdrukte leven van de metropool hebben zal, wil vinden een gevoel dat kan ontspannen en terug te keren naar de natuur, en het gevoel van de genade gebracht door de natuur. Ik denk dat Is zodanig dat.


Hedendaagse snelgroeiende steden hoeft niet de oorspronkelijke ecologische landschap. De hoogbouw stijgen in de zomer. Elke dag, mensen zijn in de steden vol met kooldioxide, en de planten worden steeds minder en minder, en de lucht wordt dus het is niet nieuw, dus mensen gaan door elke dag met een onderdrukte leven, de werkdruk, de drukte van de stad , hoe kunnen mensen niet willen gaan naar de natuur?


In de moderne samenleving, hebben houten houten huis villa's ontwikkeld erg populair. De traditionele betonstructuur lang niet in staat geweest om te voldoen aan de behoeften van veel consumenten. De reden waarom mensen hun aandacht op houten houten huizen richten is vanwege de vele voordelen. Kan niet worden vervangen, in de situatie van de moderne people's die verschillende architecturale behoeften, de opkomst van houten hutten gewoon voldoet aan deze functie.


De meeste houten huizen worden gebouwd in de bergen en wateren. Ze zijn geschikt voor zelfontplooiing, recreatie en ontspanning. Op de heuvel of gewoon gras, kunt u bouwen allerlei houten houten huisstijlen met flexibel ontwerp en verschillende stijlen. Sterke schokbestendigheid, warmte-isolatie en geluidsisolatie, warm in de winter en koel in de zomer, gezond en milieuvriendelijk, kunnen de rol van de natuurlijke vochtigheid aanpassing. Wat nog belangrijker is, het houten houten huizen naar believen kan verplaatsen, en het is herhaaldelijk gedemonteerd. Vele unieke constructie stijlen zijn betonnen constructies. Can't do it, dit is de reden waarom de meeste mensen willen bouwen houten houten huizen in de bergen en wateren. Het hout zelf is het origineel ecologische en milieuvriendelijke materialen, plus moderne technologie verwerkt tot een soort anti-corrosie, vocht-proof, anti-mijt, en anti-schimmel. Als het gaat om goede functies, leven mensen in de houten houten huizen gebouwd door Logboeken om te genieten van de geur van de logs en ervaring van de natuurlijke gevoelens terug te keren naar de oorspronkelijke ecologie.


Als u geïnteresseerd in houten huis bent, pls voel je vrij om contact met mij ~


Clare Feng


Clare@tzjiyu.com


What's up / Skype: +86 13655868336