Aankoopstandaard voor houten villa's

- Apr 02, 2018-

1) milieu: de houten villa's zijn meestal gebouwd in de buitenwijk, of op de berg en in de buurt van het water, of de landschapscreatie, het natuurlijke landschap van de buitenwijken, het humanistische landschap van het stedelijk gebied en alle prachtige plekken. Zolang de houten villa de lucht en de omgeving mooi vindt, kan hij de kopers aantrekken, de zogenaamde 'de wijze Leshan, welwillend gelukkig water'!


2) gemeenschap: de menselijke natuur twee fasen geschikte houten villa gemeenschap moet een bepaalde schaal hebben, niet alleen een privé leefruimte, maar hebben ook een gedeelde ruimte van vrije tijd en uitwisseling, en het balkon moet in harmonie zijn met de natuurlijke omgeving. Op de specifieke index, het belichaamt lage dichtheid, laag volume, grote afstand in de ruimte en groot gebied van vergroening. Elk huishouden heeft privétuinen en een privégarage moet minstens twee auto's kunnen stoppen.


3) gemeenschap: een gezond leven oefent zijn potentieel uit als een plek om de kwaliteit van leven en personalisatie te tonen. Zowel binnen als buiten moet de houten villa veel vrije ruimte hebben, zoals de fitnessruimte, een tennisbaan, een zwembad, enzovoort, zodat de eigenaar het potentieel van zichzelf volledig kan laten zien. Het is de beste manier voor nieuwe leden om houten huizen naast golfbanen te jagen.


4) ondersteuning: perfecte woonfaciliteiten. Houten villa's worden over het algemeen gebouwd in de buitenwijken van de stad, zelfs aan de rand van de stad, die een complete set van woonfaciliteiten vereist. Naast elementaire woonfaciliteiten, moeten er supermarkten, businessclubs, theehuizen, pretparken, wasruimtes enzovoort zijn. Het is het beste om het populaire "5 + 2" -leven in de wereld te ontmoeten om een gevoel van isolatie te voorkomen.


Familiegrootte: of de grootte harmonieus en menselijk is. Zolang de gemeenschapsomgeving superieur is, hebben de nieuwe dure mensen een grote vraag naar het type houten villa. Het gebied is tussen de 200 en 500 vierkante meter, of zelfs een beetje, of een beetje groter. Ze hebben allemaal dezelfde vraag. De sleutel ligt in de vraag of de functie van de houten villa perfect is, het ontwerp redelijk, met name de gastenhal, de grote studeerkamer, zelfs het familiekantoor en het uitzichtterras.


6) buurman: "Like trekt zo aan., Vogels van een veer komen samen." De kopers van houten villa's hebben gemeenschappelijke kenmerken. Het zijn meestal succesvolle mensen, hebben overeenkomstige sociale effecten, besteden aandacht aan gemeenschappelijke onderwerpen, hebben gemeenschappelijke gedragsnormen en -normen, zodat ze het goed kunnen vinden en zich op hun gemak voelen, een sociale kring met een nobele smaak is er graag bij.