Keer terug naar de natuur met de natuur Mexicaans strandhuis

- Jan 24, 2019-

Het huisje aan het strand is gelegen op een rotsachtige heuvel aan de westkust van Mexico. De cabine en het zwembad vormen een combinatie van de vegetatie en interfereren met het strand en de zee op een niet-storende manier.


De lodge bestaat uit een rechthoekig volume met een dik overhangend dak aan de bovenkant en een klimop die aan de randen hangt. Het platte dak dient niet alleen om onderdak te bieden aan het gebouw.


De façade van het huis is een variabele ruimte die kan worden getransformeerd in een echte kijkruimte, waar je overdag het zeeniveau kunt bewonderen, weg van de kunstmatige lichtbron en 's nachts naar het astrologische observatorium.


De cabine biedt een comfortabele plek om te ontspannen en te ontsnappen aan de zon. Karamelkleurig hout wikkelt het plafond en de muren om visuele warmte te creëren. De zijkant van de achterkant is kaal met stenen, waardoor de verbinding met de natuurlijke omgeving wordt versterkt.


Houten kasten en meubels zijn in het huisje geplaatst. Ivoorkussens met grijze en gouden kussens accentueren de stoelen en de sofa. De ruimte is warm en ingetogen en de kroonluchter met een maritiem thema voegt een grillige sfeer toe. Met de intrekbare wanden kan de ruimte buiten worden geplaatst, terwijl ook zeewind de kamer in komt.


Naar het zwembad is een weggetje dat is uitgehouwen in een rotsvorm. Het zwembad is bedekt met gekleurde tegels en gedeeltelijk ingebed in de rots, wat de verbinding tussen architectuur en natuur versterkt.


Neem contact met ons op :


Clare Feng


Whatsapp / Skype: +86 136 5586 8336


Welkom bij contact met ons op.