Bekijk de besneeuwde bergen in het recreatiebos

- Aug 15, 2018-

Toen we jong waren, hielden we allemaal van een roman genaamd "Little Heidi". In het boek kwam het kleine meisje Heidi uit de stad naar de Alpen en zijn grootvader woonde in zijn hut. Als de avond valt, klimt Heidi naar de zolder van het blokhut, liggend op haar bedje en de sterren door het dakraam. Zo'n scène maakt Xiaobian niet alleen tot een diep gefascineerd persoon.


Wonen in een blokhut in de Alpen, genieten van de natuurlijke schoonheid, ik ben bang dat veel mensen dromen. De familie Stoke heeft ongetwijfeld geluk en ze realiseerden deze droom drie jaar geleden in Tirol in de Alpen.


"We hebben hard gewerkt om alles samen te regelen. Keuken, eetkamer, woonkamer en zelfs een piano. "De gastvrouw zei:" We willen deze niet in verschillende ruimtes verdelen omdat we willen dat we elkaar voelen. Het is erg belangrijk voor ons om samen van het leven te genieten en alles te delen. "


De familie Stoke heeft een oppervlakte van 220 vierkante meter en om families zoveel mogelijk te herenigen, bezetten de open keuken en woonkamer meer dan de helft van het gebied. Er zijn ook enkele kunstwerken in het huis als decoratie. De mannelijke eigenaar zei dat vele kunstwerken hier kunnen worden uitgeleend, en de schilderperiode van sommige schilderijen van de Duitse Academie voor Schone Kunsten kan zelfs tot zes maanden duren. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk kiezen om een favoriet stuk te kopen. "We kiezen het werk meestal op basis van de stemming in die tijd, en dan zullen we het samen bekijken. Kijk welk boek het beste voor ons is. "


In deze cabine worden alle meubels op bestelling gemaakt en het Stokes-stel zei dat het doel hiervan is om het meubilair van dit houten huis zo delicaat en eenvoudig mogelijk te maken. Hierdoor kan het worden gecombineerd met de natuurlijke schoonheid en kunnen ze er comfortabel van genieten.


Zoals veel mensen willen ze een modern en comfortabel huis kunnen bouwen in een natuurlijke omgeving. Voorbij het snelle stadsleven, geef jezelf een klein paradijs om te ontspannen en het leven te voelen.


Tegenwoordig, in Tirol in de Alpen, zorgt het houten huis ervoor dat ze eindelijk tot leven komen in de droom om de besneeuwde bergen in het bos te zien.