Verblijf in het houten huis | geniet van het leven

- Aug 13, 2018-

Hoe beschrijf je ook een houten huis? Ik vind dat het 'low-key luxury' moet worden genoemd.


Mode, comfort, vrije tijd, gezondheid, gezondheid enzovoort zijn het gezonde leven dat houten huizen voor de mens kunnen brengen. Na een drukke werkdag ging ik terug naar het houten huis en ging genieten van de pure houtgeur in het originele houten huis. Ik lag rustig voor de kamerhoge ramen en keek uit het raam. Ik kon het niet helpen het hele lichaam te voelen. En dit gevoel kan alleen worden gerealiseerd als je in een houten huis woont.


Hout heeft veel unieke eigenschappen. Als het gaat om het regenseizoen, zal het hout de luchtvochtigheid automatisch absorberen. Het hete zomerhout zal worden vrijgegeven uit het water dat het bevat. De houten huizen zijn in sommige economisch ontwikkelde landen zoals Finland en Canada, inclusief Noord-Amerika, meer dan 85% van de mensen woont in houten villa's met houten frames. De houten huizen hebben de functies van warme winter en koele zomer, gezonde en milieubescherming, lange levensduur, sterke aardbevingsbestendigheid, warmte-isolatie en geluidsisolatie. De millenniumgeschiedenis, vanwege de lage kosten, heeft een milieuvriendelijk en gezond woonconcept. In Finland en sommige landen in Europa en de Verenigde Staten worden houten constructies over het algemeen meer dan honderd jaar gebruikt en nog steeds in een normale verblijfplaats. Natuurlijk is goed onderhoud vereist in het dagelijks leven. .


Onder de vele oude gebouwen in China zijn de meest gebruikte nog steeds houten constructies. De houten structuren zijn gemakkelijk te onderhouden. Over het algemeen worden de houten huizen gedurende 3-5 jaar op de buitenmuren geverfd en onderhouden en kan de levensduur meer dan 60 jaar bedragen. Structurele huizen worden over het algemeen gevaarlijke gebouwen in ongeveer 50 jaar en moeten worden herbouwd. Relatief gezien hebben houten constructies een lange levensduur. Sommige experts geven toe dat houten huizen met houten structuren het meest geschikt zijn voor menselijke bewoning.


Als u geïnteresseerd bent in houten huis, kunt u contact met mij opnemen via:


postbusadres: clare@tzjiyu.com


What's up / Skype / Wechat / Telefoon: +86 13655868336


Bedankt en wachtend op uw advies.