Technieken voor het voorkomen van kevers en termieten

- Mar 23, 2018-

Met het verlangen van mensen naar de natuur, in de gebouwen van vandaag, zijn houten huizen zoals het huis van de geode geleidelijk aan in het leven van iedereen ontstaan. Dus voor deze houten aard van houten gebouw, zijn we in gebruik, hoe het onderhoud van de mot te doen?


1. Kevers dringen vooral op droog hout met een laag watergehalte en termieten hebben sterke erosie tegen vochtig hout. Daarom heeft het enig effect om de schade van termieten te verminderen door de structurele maatregelen van vochtwerend middel aan te nemen om de houtstructuur af te snijden van de waterbron. Maar de constructie van vochtbestendig is slechts een aanvullende maatregel om insecten te voorkomen. Alle gebieden met termieten of kevers, houten huizen en houtproducten worden behandeld met insecticide.


2. Phoebe, palissander, teak en andere soorten termietresistentie sterk, spar, ceder, kamfer, heeft ook anti-termiet eigenschappen, maar de meeste zijn vatbaar voor termietenhoutsoorten, zoals Pinus massoniana die het meest vatbaar is voor termieten. Dus de houtstructuur of houtproducten gemaakt van boomsoorten, die vatbaar zijn voor termietschade, moeten behandeld worden met insecticide.


3. Om de duurzaamheid van het huis met houtstructuur te garanderen, hebben alle landen ter wereld antiseptische en insectenresistente middelen overal ter wereld gebruikt. Net als bij een mengsel van boorzuur, borax en boriumfenolverbinding pentachloorfenol, is het een in water oplosbaar medicijn, kan het worden gedrenkt in een waterige oplossing van houtchemicaliën, chemicaliën als elke kubieke meter hout 4,5 tot 6 kg (droog gewicht) kan absorberen, kan het doel van bestrijding van ongedierte bereiken. Omdat dit middel gemakkelijk in water verloren gaat, moet het alleen voor houtweefsel worden gebruikt zonder vocht. Hout van vochtige, het moet worden opgelost, Lin Dan mengsel van pentachloorfenol door olie.