De kenmerken en voordelen van het Jiyu-houten huis

- Mar 02, 2018-

De kenmerken en voordelen van het Jiyu-houten huis


Aardbevingsbestendigheid - een kleine aardbeving kan niet worden vernietigd en een grote aardbeving zal niet instorten.

Het loggebouw heeft goede veiligheidsprestaties bij de aardbeving, Ji Yu-cabine maakt gebruik van een joggle-constructie, de hoofdstructuur van de dwarsverbinding heeft een goede stabiliteit. Het originele houten huis is dus het meest veilige gebouw wanneer de aardbeving en tyfoonramp komen.


Duurzaamheid - het gebruik van het leven voor honderd jaar

Hout is een soort materiaal met een sterke stabiliteit, een lange levensduur en een sterke duurzaamheid. Het logmateriaal van Jiyu-houten huis is verwerkt door moderne technologie, die duurzamer en duurzaam is, en het gelamineerde hout zal niet barsten. Deze kenmerken maken Jiyu houten huis op grote schaal gepromoot en gebruikt in verschillende gebieden.


Brandwerendheid en vochtbestendigheid - jarenlange praktijk heeft bewezen dat het houten huis veilig is

De natuurlijke vuurvaste en vochtwerende eigenschappen van het hout zijn niet goed, maar het "Jiyu-huis" is een goede oplossing voor dit belangrijke probleem. Log materiaal is verwerkt door moderne technologie, en heeft goede prestaties in brandpreventie en vochtbestendig. Alleen op deze manier is Jiyu houten huis een veilig huis geworden en kan het zich aanpassen aan het vochtige klimaat.


Groene milieubescherming, hittebehoud en energiebesparing

Houten huis wordt "ademhalingshuis" genoemd. Door de selectie van natuurlijk hout als grondstof heeft een blokhut goede bescherming van het milieu en kan binnen een goede frisse lucht houden, wat echt een milieuvriendelijk en natuurlijk huisproduct is. De houtmaterialen worden geïmporteerd uit Rusland, waardoor het "Jiyu-huis" in de winter warm en koel in de zomer is en veel energie bespaart.


Vereenvoudiging van bouwwerkzaamheden

De houtblokken van het Ji Yu-houten huis zijn allemaal producten die strikt in overeenstemming zijn met de specificaties van de grootschalige industriële productie. De constructie is hoofdzakelijk gebaseerd op assemblage ter plaatse en hoeft alleen maar allerlei logmaterialen te assembleren met professionele connectoren, waardoor de werkdruk aanzienlijk wordt verminderd.


De houten villa markt is een nieuwe markt, het is niet alleen geconfronteerd met de stad hebben de smaak van senior succes, maar ook door het onroerend goed bedrijf, toeristisch resort projecten ontwikkelaars welkom en liefde, in de ondersteuning van de bouw van onroerend goed projecten, in plaats van de gemeenschappelijke houten villaarchitectuur en structuren, zullen de gehele gemeenschap natuurlijke verse vitaliteit maken; gebouwd houten villa in het resort, het stelt u in staat om de voordelen te vergroten.