Het kenmerk van cottage in Hollandse stijl

- Mar 16, 2018-

De opkomst van houten huizen en houten gebouwen, en de verscheidenheid van de stijl van de houten huizen. Er zijn veel verschillende bouwstijlen in het houten huis. Vervolgens zullen we de kenmerken van het houten huis in Holland-stijl introduceren.


De persoonlijkheid van Holland bestaat uit koloniaal en kolonialisme. Holland koloniaal gebouwd in New York en New Jersey in de eerste test, bouwden ze de cabine had gewerkt met twee om te beschikken over:


(A) dak met dubbele vouwlijn;

(B) de zijmuren langs de straat om een aantal ramen van de waaiertijger te openen. Holland's koloniale en verjongingspersoonlijkheid is gebaseerd op de constructiekenmerken van Singer tijdens de Renaissance in 1880. Het heeft de kenmerken van de constructie van de persoonlijkheid van de L geabsorbeerd, wat de asymmetrische manier laat zien. Er is soms een oneindig Zanger-venster op het dak van het houten huis. De planning van de persoonlijkheid van Nederland is redelijk en ventilatie en daglicht zijn goed.


Hou je van de stijl van deze Hollandse wind? Neem contact met ons op, wij helpen u het houten huis in uw hart te realiseren.