Het onderhoud van het houten huis

- Jan 25, 2018-


Met de toenemende vraag naar de kwaliteit van het leven, is een gezond en ecologisch houten huis geleidelijk een doel geworden voor iedereen om na te streven.


De maatregelen die door Ji Yu houten huis in verschillende stadia zoals houten huisontwerp, materiaalselectie en bouw worden goedgekeurd allen zijn gericht op het waarborgen van de kwaliteit van het blokhuis, terwijl de eigenaar van het blokhuis ook aandacht aan het onderhoud van houten moet letten huizen bij het gebruik van houten huizen, om de levensduur van houten huizen te verlengen.


Hoe kan het houten huis worden onderhouden?


De belangrijkste punten voor buiten en binnen onderhoud van het buitenonderhoud: voornamelijk nodig om waterdicht onderhoud te doen, kunnen we op water gebaseerde verf gebruiken, de verf kan doordringen in de binnenkant van het hout diep Bescherming van hout, muur onderhoud cyclus is meestal 5-8 jaar , ook moet aandacht worden besteed aan de bestrijding van ongedierte. Ten slotte herinneren we u aan de selectie van milieuverf.


Onderhoud binnenshuis: alle houten meubels en meubels in de kamer moeten worden onderhouden. Houten trap om waxen te onderhouden Let op in het natte seizoen, de beste 2-3 maanden per keer, en gebruik geen zware spatten, of harde voorwerpen op de trap, de trap per ongeluk vervuild, moet schone handdoek gebruiken gedompeld in een beetje schoner.


Opmerking: massief houten meubilair oppervlaktereiniging en onderhoud van de belangrijkste film en onderhoud van massief houten meubelen, omdat het niet alleen het uiterlijk zal beïnvloeden, ook de interne structuur zal beïnvloeden, en aandacht moet besteden aan de dagelijkse schoonmaak, schoonmaken na gebruik hoog Zhiguang was uithardend.


Onderhoud van de houten vloer Opmerking: vloer schoon en droog, om de folie te beschermen is het gebruik van alkalische reinigingsmiddelen verboden, kunnen vlekken wrijving met staalwol gebruiken, geen water gebruiken om schoon te maken, aandacht besteden aan het regelmatig waxen van het onderhoud.


Omdat we ons eigen houten huis hebben, moeten we het goed beschermen, zodat we de levensduur van het houten huis kunnen verlengen.