De oorsprong van het houten huis in het buitenland

- Sep 28, 2018-

De opkomst van houten huizen, de objecten die op de aarde, het langste leven van hout leven, de torenhoge oude bomen van duizenden jaren oud zijn nog in leven vandaag, zelfs na het oogsten van het hout nog in leven is. werelds eerste houten constructies gebouwd in de late AD-eeuw, zoals de tempel van de Hora in Japan, bleken te ademen nog de geur van dennenbos in de houten balken tijdens de reparaties, waaruit blijkt dat na de bomen werden gebouwd, kunnen zij nog overleven voor meer dan een tho usand jaar. Hout heeft niet alleen een lange levensduur kan, maar wanneer modern gebouw technologie wordt verzonden naar vandaag, door een speciale technologie behandeling, hout ook vuurvaste, anti-corrosieve en vocht-proof.


Een tijdperk waarin het houten huis-industrie mogen niet worden vergeten, voor de komst van de 21e eeuw heeft China en gewijzigd de Chinese vastgoedmarkt. Een nieuwe frenzy: houten huis villa.


De invoering van houten huizen heeft verstoord Volksgeschiedenis horizon. Er zijn vele uitspraken. Waarom houten huis villa's plotseling bben in grote aantallen in de afgelopen jaren? Wat voor soort mensen zal een houten huis kopen? Wat is de marktvooruitzichten voor het houten huis? Dit kan alleen worden teruggevoerd tot de oorsprong van de villa van chalet:


Houten huizen zijn niet nieuwe gebouwen voor buitenlanders, maar ze zijn nieuw in China in de 21ste eeuw.


Het houten huis ontstond in de 18e eeuw. Wanneer een groot aantal Europese immigranten gemigreerd naar het woeste land van Noord-Amerika, hadden zij alleen overvloedige hout middelen, zodat ze hout gebruikt te bouwen hun huizen met de hand gevormd van een houten huis in Noord-Amerika. Later, na een generatie van generaties, meer en meer mensen zijn bereid om te leven in houten huizen. De statistieken van de villa's in de markt van de villa in Noord-Amerika verantwoordelijk voor 80%. De bron van de populariteit van houten huizen in Noord-Amerika is niet wat mensen noemen de context, maar de rijke hout middelen.


De bewoonbare oppervlakte van de Amerikanen is ongeveer 64 vierkante meter, en de bevolking is ongeveer 300 miljoen mensen volgens de relevante statistieken. De totale woonwijk is berekend op 19,2 miljard vierkante meter. Het totaalbedrag is enorm. Als het gewapend beton wordt gebruikt in de Chinese markt, zal het een heleboel stalen middelen verbruiken. De gegevens blijkt dat de productie van staal veel elektriciteit vergt, maar het hout verre van is. Dat wil zeggen, is de energie en hulpbronnen consumptie van houten huis villa's veel lager dan die van gewapend beton en baksteen-beton structuur villa's.


Aan de andere kant, de bosbouw en veeteelt in de Verenigde Staten is ontwikkeld, en het aantal hout gekapt is verre van worden geplant. Dat wil zeggen, het tarief van hout oogsten in de Verenigde Staten is lager dan dat van planten, en het bosgebied groeit. Hout is een hernieuwbare hulpbron die is onuitputtelijk en onuitputtelijk. Bovendien, de stimulering en begeleiding van de regering en andere relevante afdelingen leidde tot een groot aantal bewoners. Daarom, houten huis villa's zijn zeer populair in het buitenland!


Als u geïnteresseerd bent, neem contact op met de hotline hieronder, Xiaoji is bereid om een villa voor u maken!


Contacteer ons: Clare Feng


Clare@tzjiyu.com


What's up /Skype: +86 136 5586 8336


Welkom op uw raadpleging.


Dank u!